Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 september 2012

Erwin Lensink weer vastgezet

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat de 'levensgevaarlijke terrorist' Erwin Lensink, de waxinelichthouder gooier weer is vastgezet. De heer Lensink werd weer vastgezet, daar hij zich niet aan zijn voorwaarden hield, die aan de schorsing van zijn hechtenis, waren verbonden. Zo zou niet hebben meegewerkt aan een rapport van de reclassering, voorts is hij gezien in een filiaal van Xenos, waar hij wel erg grote aandacht had, voor de afdeling waxinelichten en houders.
Lensink werd vastgezet vanwege het gooien met een waxinelichthouder op prinsjesdag 2010 naar de gepantserde gouden koets en zoals iedereen weet, een waxinelichthouder weegt ongeveer 500 kilo en explodeert vooral, als deze tegen een gepantserde gouden koets wordt gegooid......

Erwin Lensink heeft voor deze totale flauwe kul, meer dan een jaar vastgezeten, de rechter verklaarde hem totaal ontoerekeningsvatbaar, zonder dat daar grond voor was. Hoezo geen klassenjustitie?

Hier een uitgebreid bericht over deze zaak, van 11 oktober 2011 ( de foto is verdwenen uit het artikel, hoe dat kan, weet ik niet, alvast mijn excuus):
http://deazijnpisser.blogspot.nl/2011/10/erwin-lensink-een-oproep-aan-een.html

Erwin Lensink moet onmiddellijk vrijgelaten worden en er dient een diepgaand, onafhankelijk onderzoek ingesteld te worden, naar deze 'canard' van Justitie, wat waren de beweegredenen voor deze onevenredige, belachelijke maatregel, tegen iemand, die godbetert met een waxinelichthouder naar een n.b. gepantserde gouden koets gooide? Wie waren daar bij betrokken en wat waren hun belangen? Is er van hogerhand aangedrongen op een zware bestraffing voor deze futiliteit? Zo ja, wie was of waren dat? Vervolging van alle betrokkenen is van het allergrootste belang, daar met deze achterlijke willekeur, binnenkort echt het hek van de Dam is en kritische personen in dit land gevaar lopen geslachtofferd te worden, waarmee de vrijheid van meningsuiting zwaar onder druk komt te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten