Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 september 2012

Elma Drayer wil ongeremde jacht op ouderen

Gistermiddag in het imbeciele 'Appeltje Schillen' van de EO, alweer de grote ouwe gestifte stoephoer Drayer, die zich dit keer kwaad maakte over de ANBO, die de jacht op eventueel samenwonende ouderen veroordeelt.
Natuurlijk maakt het levende stuk stront Drayer zich daar druk om, het gaat hier tenslotte om ouderen, die amper wat te makken hebben. De SVB valt onaangekondigd bij ouderen met de deur in huis, om te zien of dezen zich niet een uur te lang met een vriend/in ophouden, dat kost de staat naar schatting een paar miljoen per jaar (bruto, dus zonder de kosten van die onderzoeken in mindering te brengen).

Drayer kan zich beter druk maken over het verstrekken van AOW aan ouderen, die dat volstrekt niet nodig hebben, dat bedrag overstijgt de 'samenwonenfraude' met vele miljoenen, of over alle inspecties, die niet onaangekondigd mogen worden uitgevoerd (en vaak genoeg tot zware en dure ongelukken leiden). Of over de vele miljarden die jaarlijks aan belastinggeld worden ontdoken, en dat gebeurd niet door 'armzalige' ouderen.

Benieuwd hoeveel Drayer en haar kennissenkring aan belasting ontduiken en niet alleen door het zwart laten werken van schoonmaaksters (die bovendien meestal door dat soort tuig worden uitgebuit).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten