Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 september 2012

Geneeskrachtig recept tegen frustraties

De politiek is nu niet bepaald om vrolijk van te worden, drogredenen, volksverlakkerij of doodgewoon keiharde leugens, het is aan de orde van de dag, vandaar een muzikaal recept van uw dokter Pisser, tegen frustraties. De dokter wil daar aan toevoegen, dat men beter in opstand kan komen, dan gefrustreerd weg te duiken.

Vandaag beginnen we met de geweldige jazz van Henri Mancini, maakt niet uit wat u heeft, of opzoekt, als het maar minstens 12 nummers zijn, jezus wat heeft die man mooie nummers gemaakt!
Daarna een reis over de Balkan met uitstapjes naar oost en west, met de Oostenrijkse verzamelaar Extraplatte, World vol. 5. Om weer veilig te landen en wat stevigheid in de benen te krijgen, vervolgen we met de band Tribe of Judah en het album 'Exit Elvis', sommige vormen van hardrock hebben weten te overleven....
Garbage met 'Not Your Kind Of People' zet de puntjes nog even op de 'harde i', het eerste nummer begint bijna hetzelfde als 'White Room' van The Cream, mooi album mensen!
Dr. Pisser is niet zo van de hip hop en rap, maar maakt af en toe graag een uitzondering, zoals voor het Deense: Den Galen Pose met 'Definitionen Af En Stodder', jaren 60 'underground soul' is nooit ver weg op dit album en de ongein spat er van af!

Alles volledig afspelen op ABN!

Veel plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten