Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 september 2012

Naeeda Aurangzeb, de rechts-conservatieve opvolger van Prem, bij een onafhankelijke omroep

Gisteren in het Radio1 programma 'Lijn 1', de opvolger van 'Premtime' , het onderwerp van bijstand naar werk. Het kassenproject van de neoliberale Rotterdamse PvdA wethouder (ja, hoe is het gvd mogelijk?), Florijn, om bijstandstrekkers met bussen naar het Westland te brengen en ze in de tuinbouw daar in te zetten, is zoals verwacht op de klippen gelopen. Tuinders buiten nu eenmaal liever een Oost-Europeaan uit, dan dat ze het wettelijk minimumloon betalen. Volgens Florijn, die meewerkte aan het programma, is dit echter een project voor de lange adem, ha! ha! ha!

De nitwit presentatrice Naeeda Aurangzeb (o.a. ex-RTV West, dan weet je het wel...), was onaangenaam verrast te horen, dat bijstandstrekkers alleen de eerste maand van deze bijstand niet betaald krijgen. Jezus wat een tyfushoer, dus je bent bijvoorbeeld werkloos geworden door het desastreuze beleid van het kabinet Rutte, na een paar maanden WW, mag je, terwijl je hoogstwaarschijnlijk financieel al tot de neus in de stront staat, de bijstand in, waar je de eerste maand niet betaald krijgt. In Rotterdam is dat al meer dan een jaar praktijk, volgens de 'socialist' Florijn..... Het is duidelijk het kutwijf dat Lijn 1 presenteert, weet, ondanks dat ze uit Pakistan komt, niet wat armoede is.
Een inbeller vertelt uit ervaring dat werkgevers liever een Pool aannemen tegen € 4,-- per uur, dan een Nederlander tegen € 8,-- per uur. 'Bijstand  deskundige' Van Geuns (Regionet), die aan de uitzending meewerkt, vindt dat wel erg kort door de bocht, want dat mag niet....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Trouwens, ik dacht dat de NTR onafhankelijk was. De vorige presentator van dit 'format', de idioot Prem, zei wel altijd dat hij SP stemt, maar na 3 woorden met een 'tegenstander' gesproken te hebben, is Prem om, al is het dan misschien niet over het door hem aangevoerde punt, de persoon die zich moet verdedigen tegen de bruine rum drinkende sociopaat, is daarna zo ongeveer de beste vriend van de zwaar over het paard getilde en veel te duur betaalde nitwit Prem. Van de nieuwe presentator kan je op zeker zeggen, dat zij niet onafhankelijk is.

Zoals gewoonlijk ging men er tijdens de uitzending van uit, dat bijstandstrekkers te lui zijn om te werken, hoe ongelofelijk blind kan een 'mens' zijn.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten