Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 19 september 2012

Hans Jaap Melissen in Aleppo, deel 2

Goedemorgen Nederland maakt reclame voor de reportages, die Melissen deze week in het programma laat horen (rond 10.15u.), vanuit het Syrische Aleppo, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/09/hans-jaap-melissen-in-aleppo.html . Vandaag zat Melissen na 2 dagen, niet in Aleppo, maar aan de grens met Turkije. Als u een oplettende media volger bent, of de bovenstaande link zag (in dit blog zijn veel meer berichten over Melissen te vinden), zal u dat niet verbazen. Al komen er 's nachts wel raketten in het gebied neer, waar hij vandaag zat, alleen is de 'oorlogscorrespondent' Melissen dan ergens anders te vinden.

Dat je vaak belazerd wordt door de media is geen geheim, maar dit gaat wel een stap verder: in het NCRV programma 'Lunch', zit elke dag voor en na 12.30u. een 'media forum' waar o.a. de grootste nitwits en voorstanders van geheimhouding zich journalist laten noemen (zoals ze zichzelf ook afficheren). Wie schetst mijn verbazing, toen ik de aankondiging hoorde, dat Melissen vandaag in het forum zou zitten. En ja hoor de enorme hondenlul zit in Nederland.

In het programma aandacht voor de tv versie van het radioprogramma Argos (elke woensdag vanaf 22.50u. op Nederland 2). In de eerste uitzendingen aandacht voor de manipulaties van de media, door valse berichtgeving, zoals de 'rellen' in Gouda van een paar jaar geleden. Als je alles over dit onderwerp bezag in de media, had je kunnen denken, dat men in Gouda, in de buitenwijken van sommige Franse steden was beland. De geweldige 'journalist' Melissen had meteen commentaar, toen hij aan het woord kwam, hij denkt wel even dit onderzoeksprogramma af te kunnen branden, door te zeggen dat 'Lunch' ook op tv moet. Het budget dat Argos heeft voor onderzoeksjournalisten, brandde Melissen af, door op te merken dat dit slechte journalisten zijn, als ze zelf geen geld kunnen vinden, om hun onderzoek te bekostigen. Natuurlijk zegt Melissen dat, hij is als de dood dat men zijn 'werk' onder de loep zal leggen. Dit alles, terwijl de enorme hondenlul voor zijn waardeloze werk, dik betaald wordt met scheppen belastinggeld.......
Tijd voor een enorme schop onder de waardeloze reet van Melissen, richting straat graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten