Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 20 september 2012

Recept met en voor echte kunsten

Na al het geouwehoer over de vorming van een neoliberaal PvdA / VVD kabinet, en het uitzonderlijk domme gelul van ene Verlinde dienaangaande, hier een opwekkend geneeskundig muzikaal recept van uw eigen dokter Pisser (dat is nog eens wat anders, dan 'dokter Deen', gadverdamme!).

We starten deze dag met de Afrikaanse band 'Mac Tontoh's African Machine (inclusief Osibisa), een bonk vrolijkheid en energie, laat je meevoeren door deze muziek, het beste door er op mee te bewegen (zitten blijven bij deze muziek is moeilijk en niet te veel op sommige teksten letten).
Vervolgens spelen we 'Technomajikal' van de oude reggae rot en producer van veel reggae artiesten, Lee 'Scratch' Perry, een album met mooie gedubde world/techno/reggae (aangeprezen door Dieter Meier van Yello). Zelfs een didgeridoo is grommend  op de achtergrond te horen, speciaal opgedragen aan Kees 'de goede herder' Schrijver, de grootste kruidenier en blufkont van Den Haag, omdat hij een tyfushekel heeft aan dit instrument. Dan de geweldige Mr. Polska met 'Waardevolle Gezelligheid', geniaal en on-Nederlands mooi, opgedragen aan alle Polen die in ons land worden uitgebuit (vooral met dank aan de VVD en het CDA). Afsluiter van de dag: Grimes met Visions, jezus op een paard, wat is dit mooi, als Jesus and Mary Chain 'on acid', maar dan een stuk beter en schitterend ruimtelijk gedubd.

Alles geheel afspelen op ABN, voor het beste resultaat!

Genieten maar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten