Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 september 2012

Prince Harry en Kate zijn bedroefd en teleurgesteld

Zijne Britse grajesteit en doorluchtige nazi adept prins Harry en Kate Middleton, zijn vrouw, zijn bedroefd en teleurgesteld, na het plaatsen van naaktfoto's van de graaiende wederhelft van de prins in een Frans boulevard blad. Bedroeft en teleurgesteld, dat getoond wordt hoe zeer het stel begaan is met het lot van het grootste deel van hun onderdanen, die van week op week moeten zien rond te komen met 3 keer niets.
Echt koningshuis waardig, je lekker te buiten gaan aan allerlei uitspattingen, terwijl een groot deel van de bevolking op een houtje kan bijten. Ons nationale waterhoofd W.A. en zijn pampaprinses lusten hier ook wel pap van, zoals ze de laatste jaren hebben getoond.

Prins Harry werd naakt gefotografeerd tijdens een potje strip-biljart. Als straf moest hij een lang weekeinde naar Afghanistan, nu reist hij met z'n wederhelft door Azië.......

Weg met dit meer dan achterlijke middeleeuwse instituut, dat met koningshuis wordt aangeduid, hoeft het tuig zich niet meer te beklagen over de aantasting van hun 'privacy'. De zogenaamde adel, is ooit ontstaan, uit psychopathische misdadigers, die de rest van de gemeenschap en later in het groot de bevolking kon uitpersen en zijn macht behield door keihard op te treden: door: verbod op het uiten van zijn/haar mening over de machthebbers, openlijke diefstal, marteling, verkrachting, brandschatting, slavernij en moord.
Oprotten met dat corrupte zootje belastinguitvreters!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten