Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 september 2012

Stemadvies en VVD'er Rutte heeft de beste mensen

Buiten dat Rutte de vrouwen van ons land weer eens beledigde (de eerste keer, door de SGP serieus te nemen), met zijn uitlating, dat hij de beste mensen in zijn kabinet had, kunnen we bij dat 'beste' een levensgroot vraagteken zetten, als je ziet wat zijn kabinet gepresteerd heeft.

  • Een record aantal werklozen.
  • Een record aantal faillissementen.
  • De banken zijn met miljarden aan belastinggeld gesteund, terwijl ze amper aangepakt zijn voor het veroorzaken van de crisis, het is weer 'business as usual'.
  • De voedselbanken kunnen de vraag niet meer aan, terwijl Rutte ontkent dat er armoede is in Nederland, hij is tenslotte zoon van een bijstandsmoeder, en hijzelf verdient maar € 193.000,-- per jaar, als prestatie voor zijn waanzinnige prestaties....
  • Gehandicapten, GGZ patiënten, chronisch zieken, ouderen en armen in het algemeen zijn onevenredig hard aangepakt.
  • Inspectiediensten zijn nog verder uitgekleed, waardoor de veiligheid van de burger op een aantal plekken nog slechter is dan voorheen.
  • Inzetten op het aanpakken van softdrugs, heeft alleen maar meer overlast veroorzaakt (en samen met de accijnsverhogingen op tabaksartikelen, is dit een groot cadeau voor de georganiseerde misdaad). Terwijl de politie zinloos veel mensen op de ontstane overlast moet zetten
  • Studeren is onder het huidig kabinet, meer en meer een 'tak van sport' voor welgestelden geworden en het onderwijs in het algemeen is er niet op vooruit gegaan, de concentratie van scholen gaat onverminderd voort, Bijsterveld en Zijlstra zijn zelfs bezig de de leraren tegen elkaar op te zetten. De langstudeerboete is tekenend voor het beleid op het onderwijs.
  • De huizenbubbel staat op barsten, maar Rutte c.s. hebben alleen de huurmarkt aangepakt (de volledig ontoereikende maatregelen voor de koopmarkt , zoals in het oranje-, of Kunduz-akkoord neergezet, overleven de verkiezingen waarschijnlijk niet).
  • De economie is in een krimp geschoten en zit dat nog, ondanks de goocheltrucs van het CPB.
  • Het milieu is er, op z'n zachtst gezegd, niet op vooruit gegaan en de luchtvervuiling is nog verder toegenomen, door achterlijke maatregelen als het verhogen van de maximumsnelheid, ook in woongebieden.
  • Een record aantal mensen is gedwongen ZZP'er, de modernste loonslaaf en voor de rest van de werkende bevolking hebben VVD (plus CDA, D66, GroenLinks, ChristenUnie, SGP) flinke verslechteringen in hun rechtszekerheid in petto.
  • In het buitenland staan we te kakken door de opname van de PVV fascisten in de regering, sterker nog door hen de regie over het regeren te geven.
  • De zorgkosten zijn door zwaar disfunctionerend beleid, nog verder de pan uit gerezen, de burger krijgt de rekening gepresenteerd, aan de daadwerkelijke oorzaak doen voornoemde partijen, maar vooral de VVD geen ene bliksem (medicijnprijzen, overhead, dure design gebouwen enz.). Maatregelen zoals het beperken van autoverkeer, of de promotie van stevia i.p.v. suiker (dat geeft een ongelofelijke gezondheidswinst), of plantaardige vetten, worden niet en zullen niet worden genomen door de VVD, het CDA, D66, of de PvdA.
Het ergste is wel, dat de vrouwen uit het kabinet Rutte, dat zouden dan de beste moeten zijn volgens Rutte, veel ellende op hun naam hebben: Schippers de zorg, Bijsterveld het onderwijs, Schultz van Haegen op infrastructuur en milieu, Spies heeft gelukkig niet veel tijd gehad, om veel ellende aan te kunnen richten (toch?). 

Wilt u meer van dit alles? Stemt dan vooral VVD, CDA, D66, GroenLinks, ChristenUnie, PVV (behalve voor het laatste punt, hoewel...), SGP en zelfs PvdA (deze gaan gewoon met de VVD regeren, liever dan met de SP en van de laatste partij kan intussen ook niet veel beter verwacht worden).
 
Stemt u vooral op de VVD als u onder de 40.000 euro verdient, dan weet u zeker, dat uw belangen niet behartigd worden! En laat u vooral voorliegen over de handhaving van de hypotheekrenteaftrek door de VVD (en andere partijen), echt mensen, die is niet te handhaven en i.p.v. alvast maatregelen te treffen die de gewone huizenbezitter beschermt tegen de gevolgen van het barsten van de huizenbubbel, zet de VVD zich in voor een niet te handhaven maatregel, dat weet men ook bij de VVD, volksverlakkerij van de bovenste plank dus......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten