Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 13 september 2012

Irak vervolgt homo's, met dank aan de VVD en het CDA

Waar illegale oorlogen al niet goed voor zijn, buiten het uittesten van wapens en de gigantische kosten voor de belastingbetaler, dat zagen we gisteren bij de berichten over de moord op de VS ambassadeur in Libië. Het grootste voorbeeld is nog steeds Irak: meer dan 1 miljoen doden, een burgeroorlog, het terugdraaien van vrouwenrechten en andere minderheden, plus een eind aan het gedogen van homo's. Zoals Kamagurka al voor de illegale oorlog tegen Irak in een cartoon weergaf, 2 mannen kijken omhoog, naar een bom die loodrecht uit de lucht valt, 1 van de 2 zegt, "daar komt de democratie", waarop de ander antwoord: "eindelijk!"
In het programma 'Assignment' van de BBC World Service vanmorgen na 10.00u., aandacht voor de jacht op homoseksuelen in Irak. Sinds de VS niet meer in de straten van Irak te zien zijn, hebben de politie* en fundamentalistische moslims de jacht geopend op homo's. Zij worden door beide groepen vervolgd, gemarteld, verkracht en vaak langs de straat opgehangen (als zij de overige 'behandelingen' al overleven).

Fijn dat wij daaraan meegeholpen hebben hè, vindt u ook niet? Een prestatie van formaat, of om met de sjoemelende CDA luchtvaartlobbyist Eurlings te spreken: "een waanzinnig succes!" Mede mogelijk gemaakt door het CDA kabinet Balkenende 1, waarin de VVD en de LPF zitting hadden.

'Leuk detail' in het BBC bericht, was de opmerking, dat de politie homo's waarschuwt, zich te gedragen en zich netjes gekleed en gekapt op straat te begeven, daar zij anders om een vroegtijdige dood vragen.......
Waar hoorden we dat eerder, behalve in fascistisch geregeerde landen? O ja, dat was zijne VVD kwaadaardigheid de Krom, deze enorme klootzak liet onlangs weten, dat uitkeringstrekkers zich netjes moeten gedragen, kleden en 'kappen', zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/08/de-krom-opent-de-jacht-op.html

* Terwijl het homo zijn, officieel (nog) niet is verboden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten