Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 september 2012

Teeven: "neemt u gerust het recht in eigen hand, ik steun u"

De enorme Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, zei vanmorgen, nog voordat er onderzoek is uitgevoerd, dat de dood van een inbreker, na een 'vechtpartij' (dat is maar de vraag), een bedrijfsrisico is. Dus het recht in eigen hand nemen is normaal, de doodstraf op inbreken is legitiem. Laten we zoals Humberto Tan, vanmorgen bij BNR voor de microfoon zei, de handen van inbrekers afhakken, sterker nog laten we de sharia invoeren, halleluja!

Teeven begrijpt niet, dat hij hiermee het geweld in Nederland aanwakkert, immers inbrekers zullen straks met een mes of pistool op zak hun 'bedrijfsrisico' gaan minimaliseren en agressieve types zullen alvast voorzorgsmaatregelen treffen (honkbalknuppels en messen voorhanden), voor het geval er bij hen ingebroken wordt. Hoe is het mogelijk dat deze ongelofelijke domme klootzak ooit officier van justitie is geweest, of zijn studie heeft afgerond, waarschijnlijk heeft hij dit bereikt met koopzegels.

De PvdA, die alles wat de VVD intussen als stinkende luchtballonnen loslaat, zonder commentaar, accepteert en zelf geen reet meer durft te zeggen, ja zelfs een eigen motie niet meer steunt, om de formatiebesprekingen maar niet in de weg te zitten, kan nu wel in de media commentaar geven en zich achter de uitlatingen van Teeven scharen, al is dat dan met een voorbehoud.

Is het ook een bedrijfsrisico als een politicus wordt doodgeschoten door een gefrustreerd individu, die door het beleid van de politicus werkloos is geworden, daar zijn/haar partner door verloor en als gevolg daarvan het dak boven het hoofd kwijt is? Immers voor dat individu is het alsof hij/zij is bestolen, met voor hem/haar verregaande gevolgen als resultaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten