Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 september 2012

Geneeskrachtig recept, ook voor opgejaagde ouderen

Alweer een recept van uw eigen dokter Pisser, tegen onterechte jacht op ouderen, voor kinderen die er achter komen dat hun vader een idioot is en voor mensen die bij het horen van Haren kotsmisselijk worden.

De dokter begint vandaag met 'The Fugs First Album, van deze zwaar onderschatte band, lekker melige muziek, waarvan de maatschappijkritische teksten minder gedateerd zijn, dan op het eerste gezicht lijkt. Vervolgens een sprong terug in de tijd met Bill Haley & His Comets met 'Rockin' Around The World', of anders een mooie verzamelaar van deze rock ster, na wie een komeet werd vernoemd. Luister vooral naar zijn opvatting over plezier maken (in teksten al uit de 50er jaren van de vorige eeuw).
Nu zijn we mooi klaargesoomd voor N-Factor met 'Paradigmashift' schitterend harde en strakke spacerock, waar de reggae af en toe op de loer ligt.
Even een flinke overstap (om een beetje tot rust te komen) met het album 'Xenopolis' van Bartaná & Ceyl'an Ertem, een Turks/Nederlands project waar ook geluidstovenaar Ernst Reijseger zijn kunsten laat horen. Dit is overigens een o.a. door de provincie Utrecht gesubsidieerd project, kijk daar wordt uw Azijnpisser nou warm van, hoewel hij niet aan een vakantie naar Turkije moet denken, met de gluiperds van de AK partij aan het bewind.
Hoofdgerecht vandaag Moloko met 'I'm not a Doctor', jammer dat deze band niet meer bestaat, gelukkig maakt de zangeres, Róisin Murphy, nog steeds geniaal mooie muziek, binnenkort weer een nieuw album van haar ('Simulation'). Na dit album is de keus voor het album Biophilia van Björk niet moeilijk, jezus wat mooi!

Alles in z'n geheel afspelen voor het beste resultaat, natuurlijk op ABN!

Veel Plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten