Pagina's

maandag 10 september 2012

Staat u op instorten? Hier een geneeskrachtig muzikaal recept!

Staat u op instorten door hetzij de volksverlakkende verkiezingsdebatten, hetzij door het gevoerde regeringsbeleid van de afgelopen jaren? Dokter Pisser heeft een nieuw recept voor u!
Gisteren zat de dokter vast, doordat hij was gearresteerd voor het pissen in de brievenbussen van een groot aantal lijsttrekkers, maar weer geheel opgefrist, hier weer een recept:

We beginnen vandaag met The Grateful Dead met de klassieker Anthem for the Sun (met dank aan zijne doorluchtigheid Lucos Bravos Primeros). Daarna de Duitse band Moodorama met 'Music For Collapsing People'. We vervolgen de reis met de schitterende elektronica van Fatboy Slim met 'Better Living Through Chemistry'. Om een beetje tot rust te komen vervolgens Gorillaz met 'Plastic Beach', speciaal voor de CDA rentmeesters van god, die de verpakkingsbelasting afschaften en hetzelfde met statiegeld willen doen (ons land en de wereld zijn nog lang niet vuil genoeg!). Als hekkensluiter vandaag The Orb (alweer dokter? Ja godverdulleme, het is tenslotte schitterende muziek en bijzonder geneeskrachtig) met het betoverende album U.F.Orb.

Alles volledig afspelen en op ABN voor de beste werking!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten