Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 6 april 2013

Nijboer keft door en legt de hackers wereldwijd aan de ketting

Nijboer, het keffertje van de PvdA 2e Kamerfractie, begint echt warm te draaien, vandaar dat hij na de cyberaanval op ING onmiddellijk de eerste beste microfoon op zocht en daar ongevraagd in begon te toeteren. Nijboer wil het aantal storingen bij banken in het internet verkeer uitbannen en aan een maximum leggen en dan boetes opleggen, zoals bij de vertragingen van de NS. Nijboer wil daar wetgeving voor maken. Nijboer gaat alle hackers die er zijn aan de PvdA ketting leggen, of ze nu in Nederland, Europa, de wereld, of zelfs in het universum zijn (mocht er een alien-hacker bestaan). Nijboer gaat niet alleen de ING aanpakken, maar ook de makers van besturingssystemen, of andere software zijn de sjaak, allemaal onder de neoliberale PvdA knoet.

Nijboer wil dat er een systeem komt, dat er voor zorgt, dat je bij een storing gewoon kan betalen, dus Nijboer zorgt ervoor dat we in de toekomst allemaal een flexibele kredietoverschrijding krijgen: heb je geen geld, vraag je 'nerd-neefje' op de Filipijnen even de bank plat te leggen, en hup je kan weer boodschappen doen!

Vergeet niet, dat op het moment dat Nijboer met zijn plan kwam, de ING nog ontkende, dat er van een cyberaanval sprake was, Nijboer ging uit van een 'normale' storing. (trouwens nog nooit zo'n flut verklaring gehoord, als die van ING, toen een woordvoerder stelde dat er geen sprake was van een cyberaanval, terwijl de saldi ongecontroleerd hoger of lager worden....ha! ha! ha! ha! ha! ha!)

Benieuwd wat voor plannen Nijboer nog meer voor ons in petto heeft..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nijboer, Nijboer, Nijboer!!!! Ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten