Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 mei 2013

EU, de onmetelijke lamheid van een mislukt project

Op 5 mei jl. bereikte mij het bericht nog eens, dat je in het vervolg geen 50 euro meer hoeft te spenderen aan een jachtvergunning op Malta. Gevolg i.p.v 6.000 jagers, zijn er nu zo'n 9.500 jagers op trekvogels. De regels die aan de jacht gesteld worden, kunnen niet gecontroleerd worden door de 16 (!!!!!!!) agenten, die daarvoor zijn vrijgemaakt.
De betreffende EU commissie had niets anders te zeggen op dit bericht, dan dat 'men de situatie nauwlettend in de gaten houdt......' Dat terwijl er al zeker 20 jaar lang, telkens weer door natuurbeschermingsorganisaties wordt gewezen op de bijzonder negatieve gevolgen van die jacht en de smerige manier, waarop e.e.a. meestal plaatsvindt...

Het zoveelste bewijs, dat de EU een lamlendig instituut is, dat niet eens op 1 vaste plaats kan vergaderen, laat staan dat de EU ook maar in staat zou zijn, de huidige problemen aan te kunnen pakken. De hoogste tijd een punt achter dit mislukte experiment te zetten, er zijn al veel te veel miljarden verspild aan dit onzalig, peperdure sprookje!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten