Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 mei 2013

Muzikaal recept voor de definitieve verwijdering uit de media van flapdrollen als Wielaert en van Weezel en voor een overheid, die eindelijk het belang van alle burgers gaat dienen

Weer een bijzonder geneeskrachtig recept van de recalcitrante dokter, die als pionier in 1980 al wees op de gunstige effecten van (goede) muziek op de geest, m.n. op dat deel van de hersenen, dat zorgt voor afstomping en berusting. Met de therapie van blogdokter P. Pisser kan je geest er weer jaren flink tegen aan, zonder berusting en afstomping!!

Eerste ingredient: Between met 'Silence Beyond Time', waanzinnig mooie wereldmuziek uit 1979 van Duitse makelij! Een kleine 20 jaar later bracht Fred Frith, een van de grootste geluidslandschapsschilders, een muzikant en meestergitarist, die zijn sporen bovendien op bijzonder veel albums van andere artiesten achterliet, dit album 'Eye to Ear'  uit. Het labum is soms verontrustend, dan weer bijzonder rustgevend, maar in alles meer dan geweldig! Over oren en verontrustend gesproken, geef je hersenen een opsodemieter met het album 'End Of An Ear' van Robert Wyatt, zijn eerste soloalbum van zeker toentertijd ongekende grootte! Met dank aan Johan van der Wielen (en groet natuurlijk). Door met het album 'Red Snapper' van de gelijknamige band, een compilatie en afscheidsalbum met daarop een paar nooit eerder uitgebrachte opnames en live opnames, die nooit eerder werden uitgebracht, volmaakte muziek!!!! Dan, zusters en broeders, echt pas daarna, spelen wij gezamenlijk het volprezen album 'Silent Recoil - Dub System One' van bashogepriester Bill Laswelllllll, jezus wat godvergeten mooi!!! Vervolgens 'Tonus music labor research result LIVE VOL. 2', een schitterend live album van Don Li en zijn vrienden, Zwitserse jazz van het allerhoogste niveau, zak maar onderuit en laat 't over je heen spoelen! Vreemd maar hier staat dat de echte fanaten nog de EP 'Elegantly Wasted' van INXS mogen afspelen, ach ja dokters wegen zijn ondoorgrondelijk!!!

Veel plezier!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten