Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 mei 2013

Muzikaal recept voor het terughalen van de honderden miljarden die de bouwmaffia heeft gestolen en voor een ministerie van Volksgezondheid, dat echt actie onderneemt tegen ongezond voedsel

Jouw eigen blogdokter, de bijzonder hooggeleerde dr. P. Pisser heeft in zijn muzieklab een uiterst geneeskrachtige mix van muziek gebrouwen, geniet er van!

De dokter loopt nog steeds met een lading kralenkettingen rond, vandaar: The Incredible String Band met 'Wee Tam and The Big Huge', een zeer matig album van deze Schotse hippieband, dat 'incredible', geldt zeker voor een aantal nummers van het eerste deel van dit dubbelalbum, zeker geen klassieker, maar toch net iets meer dan een leuk tijdsdocument. Met dank aan Johan van der Wielen. Zeker een klassieker is het album 'Forrever Changes' van Love, jezus op een lek houtvlot, is dit godver de godver ff goed?!! Met een cover van het eerste nummer: 'Alone Again Or' had de band Calexico een paar jaar geleden nog een hit. Geweldige folkrock met een sterk psychedelisch luchtje. Arthur Lee, de voorman van de band, is in tegensteling tot de meeste hippies, niet 'verzakelijkt' en wel trouw gebleven aan zijn idealen, tot zijn dood een paar jaar geleden. Het liefst de remix pus mooie bonus. Goed aansluitend: Kissing Thd Pink met het album 'Naked', psychedelisch synthshit van top kwaliteit, genieten piepels!! We blijven aansluiten: Freur met 'Doot Doot', waanzinnig mooie psychedelica uit de 80er jaren, machtig sterk piepels! Daar weer mooi op aansluitend: het album 'Retro' , muziek rechtstreeks uit de sterrenstad op aarde: Baikonoer' van Gods Own Medicine, heftig goed mensen! Over ruimte en tijd gesproken: The Orb met deel 2 van 'Adventures Beyond The Ultraworld', potverdepielekens, is dit godvergeten goed  he?! Dit was weer een prettige trip van dr. Pissers eigen ruimtereisbureau, veel plezier verder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten