Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 13 mei 2013

Muzikaal recept voor een verbod op het meer dan achterlijke 'powerboaten' en voor het afbreken van het gif, dat veel politici dagelijks over jouw hersenen uitstrooien

Blogdokter P. Pisser is weer terug met een geneeskrachtig recept voor jouw hersenpan, wat de politiek betreft, die in de kop wordt aangehaald, zegt de dokter, dat het niet de bedoeling is, dat je de gore streken, die je geleverd worden, vergeet. Bewaar ze en maak zoveel mogelijk mensen duidelijk hoe zwaar en asociaal ze bedonderd worden. De dokter is terug van een paar dagen verblijf in een politiecel, daar hij sloten, ruitenwissers, wielen en tankdoppen van auto's behorend aan politici van PvdA, VVD, CDA, GL, D66 en CU had dichtgestopt en/of vastgeplakt of op andere manier onklaar had gemaakt. Verder kan ik je melden, dat hij in opperbeste stemming is!

Als eerste vandaag traditionele Chinese muziek, het album 'Chinese Traditional Music' (al worden er niet alleen traditionele instrumenten gebruikt) van The Peking Brothers, droom weg bij deze schitterende luchtige muziek! Met dank aan- en groet voor Herman Boonstra. Mooi aansluitend, vreemd genoeg: het thema-album 'Modern Art/Gallery II', met voornamelijk muziek van Peer Böhm, plus een paar nummers van Silvia Summer en Ryszard Szeremeta, schitterend album, o.a. geïnspireerd door Mussorgski, van wie het thema uit 'Pictures at an Exhibition' een paar keer voorbij komt. Dit album is al vaker gebruikt, maar het is dan ook uiterst geneeskrachtig shit, en door het veelvuldig gebruik van Synthesizers klinkt het ook nog eens behoorlijk psychedelisch. Daarover gesproken, tijd voor iets geheel anders: The Prodigy met 'Experience', godverdegodver wat een energie, prachtig! Energie? energie? Goa trance! Het verzamelalbum 'Goa Head vol. 3', zo af en toe is dit best te pruimen, draai het eerste deel van dit album met namen als: Astral Projection, Beach Buddha, Multiplex, Talamasca e.a. Zo een beetje in de stemming? Tijd voor weer iets niet geheel anders, Leftfield met 'Rhythm and Stealth', jezus met een kale kop, wat is dit mohohooooooi!!!
Tot slot één van de aanwinsten, die de dokter ontving van zijne zeer hoge doorluchtigheid Lucos Bravo Primeros: The Younger Brother met 'A Flock Of Beeps', luister maar, dit is waanzinnig goed, perfect volmaakte muziek!

Voor het beste resultaat: alles geheel afspelen en op ABN natuurlijk!

Veel plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten