Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 20 mei 2013

Muzikaal recept voor een verbod op alcohol reclames, het vrijgeven van softdrugs verkoop en gebruik en het eindelijk uit de wereld helpen van malaria

Alweer een geneeskrachtig recept van dr. Pisser, om jou door deze donkere tijden te helpen, tijden waarin je wordt uitgekleed, zonder dat je fysiek aanwezig bent, en waar politici bewust de boel belazeren, zoasl Hoes afgelopen week weer deed, Free marihuana!!!!.

Vandaag start de dokter met het album 'Outernational' van Billy MacKenzie, een geweldige zanger tekstschrijver, die meewerkte aan het album 'One Second' van Yello. Dit is, ondanks een paar missers, toch een prachtig album. De muziek is moeilijk te omschrijven, misschien disco op LSD... Jammer dat MacKenzie zich suïcideerde doodzonde, en dan bedoel ik niet die suïcide ..... Als 2e het album 'Soul Mining' van The The, als ik mij niet vergis, is dit het eerste album van Matt Johnson onder deze naam en weet je wat, het staat godverdomme nog als een huis!!! Dit vraagt om Alabama3 en hun album 'La Peste', country acid house shit, van topniveau, genieten piepels!!! Uitstekende muziek met dikke terechte maatschappij kritiek, een prachtige cover van het Eagles nummer 'Hotel California' en het thema nummer van the Sopranos  'Woke Up This Morning', zware stuf zusters en broeders! Vervolgens het album 'Rare Collected B-Sides' van Moby, dat dit geniaal mooi is, zal ik niemand hoeven te vertellen!!   weer iets geheel anders het album 'Home XIV' van Home, vreemde psychedlische shit, genieten nogmaals, maar dat doe je als het goed is de hele tijd bij het beluisteren al. (jezus wat een ouwehoer) Dit vraagt om The Blue Whale met hun gelijknamig album, ik weet 't, al eerder gebruikt, maar het is dan ook uiterst geneeskrachtige psychedelica, ga er maar lekker voor zitten of liggen! Hoofdgerecht Barana & Ceyl`an Ertem met 'Xenopolis',een waanzinnig mooi Turks/Nederlands project met een hoofdrol voor de Nederlandse cellist van wereldklasse, de man die z`n cello ook als bas gebruikt, Ernst Reijsiger, heftige shit! Een paar herhalingen, maar in andere combinaties veranderd ook het effect, van goed tot ..... goed! ha! ha! ha! ha!

ABN voor resultate gewenste op alles heelge!

Veel plezier en slaap goed later!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten