Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 24 mei 2013

Jarico Vos en Wielaert willen een nog rechtser VVD

De neoliberale huppellul Wielaert, die niet één woord normaal uit z'n bek kan krijgen, had vanmorgen in Lijn 1, de landelijk voorzitter van de JOVD te gast. Daar spraken deze twee aso's over het beleid van de VVD in Rutte 2 en alle problemen binnen de partij. Het zal u niet verwonderen, dat dit hufter stel, het beleid van Rutte 2 ondermaats vinden, niet omdat het kabinet een afbraakbeleid voert, dat Nederland naar de rand van de afgrond brengt, maar omdat het beleid te links (niet liberaal... ha! ha! ha!) zou zijn, zelfs het sociaal akkoord werd door hen als te links (te veel PvdA) bestempeld, terwijl de meest smerige maatregelen, alleen een paar jaar zijn uitgesteld.... Wielaert hekelde nog even de houding van Rutte t.o.v. het geloof, zo ongeveer het enige feit, waar je nog positief over kan zijn, als het om Rutte gaat.

Veel mooie praatjes over integriteit, dit vanwege alle schandalen die de VVD achtervolgen, en ja, verdachte VVD politici moeten even een stap terug doen...... Eigenlijk zou het programma hier over gaan, maar de te meegaande VVD (met de PvdA) bleef de boventoon voeren.

Wielaert is met vakantie naar Engeland, Schotland en Wales geweest, de megalomane hufter denkt dat heel Nederland daar stijl van achterover slaat, vandaar dat hij dit 2 keer uitgebreid noemde, op z'n achterlijke manier. Zelfs dat hij in Engeland het laatste album van Bowie kocht, vindt deze mislukte 50er jaren dichter, die elk woord als zo'n dichter uitspreekt, van belang voor de luisteraar.

Mag deze ongelofelijke zak eindelijk met het grofvuil mee? Godverdomme wat een klootzak en wat een waardeloos programma, gemaakt op kosten van de belastingbetaler.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten