Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 mei 2013

Haatzaaiende berichtgeving i.z. een vreselijke moord

Ik berichtte er afgelopen week al een paar keer over: het ophitsen van de bevolking, na de verschrikkelijke moord op Marianne Vaatstra. Zoals de column van Pim Fortuyn in Elsevier, na dit gebeuren, waarin hij eigenlijk stelde dat de dader(s) in het asielzoekerscentrum gezocht dienden te worden (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/05/pim-fortuyn-vergeten-feiten.html ). Toevallig stemde ik maandagavond af op Argos tv, waar dit ophitsen onderwerp was (toen ik inschakelde). Gerlof Leistra van Elsevier was aan het woord, ten tijde van de moord, blijkbaar een bons in dat bedrijf. Volgens Leistra gaat zo'n redenering heel simpel (de uitlating van Fortuyn, dat Friezen geen kelen afsnijden). Daar kan je achteraf vraagtekens bij zetten, aldus de hufter, maar anders lijkt het wel 'in de doofpot stoppen', als je niet kan zeggen, dat een asielzoeker het gedaan kan hebben............ Dat is godverdomme grof, jezus christus! Meneer draait het helemaal om en denkt dan zijn heel gore fikken in onschuld te kunnen wassen, ongelofelijk!

Maar ook Peter R. de Vries speelde een 'mooie rol' in deze, er was op een gegeven moment sprake van 2 mannen, die in het asielzoekerscentrum hadden 'gewoond', en dat onder hen de dader gevonden kon worden. Een Telegrof (!!!) journaliste zocht 't uit en kwam al snel tot de conclusie dat dit verhaal niet kon kloppen en publiceerde daarom 'ook' niet, maar niet onze Peter, die plaatste 2 foto's van de mannen ,op het internet, waarna die foto's overal op affiches verschenen...... De Vries wilde niet meewerken aan het programma, evenals de moeder van Marianne, die met de Vries samenwerkte, maar die valt niets te verwijten, zo'n verlies kan je niet vatten.

Jan Kriek van EenVandaag stapte ook in dit verhaal, waar niets van klopte en ook hij ging tot uitzending over, zonder te onderzoeken wat de dame van de Telegrof wel deed. Kriek verdedigde zich met de woorden dat hij alles 'gecheckt en gedubbelcheckt' had, mooie excuses, maar zoals de realiteit laat zien: een volledig lam excuus..... Wel wijst Kriek met z'n vieze vinger naar Justitie, die hem in het verkeerde spoor bevestigd zouden hebben!

Ach dit is nog maar één voorbeeld, waarin bepaalde media lekker meegaan met de 'Nederlandse onderbuik', en gelooft u maar niet, dat men bij de genoemde media, zal oppassen voor dergelijke haatzaaiende indoctrinatie, van veelal simpele geesten, die zaken niet kunnen doorzien. Dat geldt trouwens ook voor de Telegraaf, al was het in deze zaak, toch een keer anders!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten