Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 mei 2013

IND blundert, met hulp van uw koning, 'lekker' door, over de rug van vluchtelingen......

Afgelopen zaterdag in Argos (Radio1 van 12.15-13.00 u.) aandacht voor de dorst en/of hongerstakende vluchtelingen in detentiecentra (mooi woord voor gevangenissen), en de rol van de IND in deze en andere zaken, zoals die van Dolmatov. De Raad van State onder voorzitterschap van uw koning Willem Alexander en onderkoning Donner, heeft besloten, dat deze dorst en/of hongerstakers gedwongen gevoed mogen worden. Dan even te bedenken, dat deze Donner, als minister niet anders kon dan te vertrekken vanwege de dood van 11 vluchtelingen in het detentiecentrum van Schiphol, door brand, onder zijn verantwoording!!! Vandaar dat deze kwezel nooit terug had mogen komen in de politiek,of welk ander bestuursorgaan dan ook.

Een IND'er die zijn medewerking had toegezegd, een zogenaamde beslisambtenaar, werd door zijn baas teruggefloten en mocht niet meewerken aan het programma en 'helaas' had de officiële woordvoerder van de IND geen tijd, 'dat is dan maar zo', gaf presentator en leeghoofd van Weezel, als commentaar op deze vaststelling...... De Serviër Zivko Kosanovic  , die uit zijn land vluchtte, daar hij en zijn familie waren bedreigd, omdat zijn broer getuigde voor het Joegoslavië-tribunaal. Volgens de IND had Kosanovic niets anders te vrezen, dan ordinaire misdadigers en daar moest hij maar voor aankloppen bij de Servische politie............ Je gelooft godverdomme je oren niet, 'maar goed', deze man werd op straat doodgeschoten, nadat hij teruggestuurd was door de IND.......... De Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, zei hierop na vragen uit de Kamer, dat alles volgens de regels was gegaan, dus dat hem niets te verwijten viel en dat het besluit Kosanovic uit te zetten, was bekrachtigd door de rechter, dus de ongelofelijke tyfushond (excuus aan de 4voeters) kan zijn met bloed besmeurde vieze jatten in onschuld wassen. Volgens een hoogleraar, is dit geen bewijs, dat alles goed is gegaan, waar de werkelijkheid de rechter en Teeven inderdaad in het ongelijk stelden. Het bleek, dat de IND niet eens informatie had opgevraagd bij het Joegoslavië-tribunaal, dus niet kon stellen, dat Kosanovic geen politieke vluchteling was. Nou daar wilde Teeven nog wel op zeggen, dat in het vervolg het tribunaal in dergelijke situaties gepolst zal worden...... dat mag je godgloeiendegodverdomme hopen ja!!!!

Dan Alexander Dolmatov, die volgens de IND alleen een boete van 500 roebel te wachten zou staan, als hij terugkeerde naar Rusland, waarvandaan hij vluchtte, daar hij wegens het deelnemen aan een demonstratie werd gezocht door de politie. Terwijl toen al bekend was' dat in Rusland demonstranten bijzonder hard worden aanpakt, daar waren zelfs de wetten op aangepast door hoerenloper Putin. Voorts had Dolmatov niet eens vast mogen zitten en hadden medegevangenen de leiding van de gevangenis al gewaarschuwd, dat het niet goed ging met Dolmatov. Zoals bekend heeft Dolmatov zich gesuïcideerd, een zaak waarvoor Teeven op had moeten stappen, maar in tegendeel, hij bleef zitten, kwam met wat slappe excuses en beloften.......
Dan de zaak van een vluchteling uit Kameroen, die een verblijfsvergunning kreeg, terwijl hij ten einde raad aan een honger en dorst staking begon. Dat deze man een een verblijfsvergunning kreeg, had volgens Teeven niets te maken met de honger en dorststaking, maar met heroverweging van zijn zaak. Hoogleraar van Kalmthout, vroeg zich daarop terecht af, waarom deze man dan in eerste plaats werd afgewezen door de IND, een vraag waar Kalmthout graag een antwoord op wil hebben.

POK, nee ik ga niet (direct) schelden, POK staat voor 'Positieve Overtuigings Kracht' wat er op neerkomt dat de vluchteling bij het niet kunnen tonen van identiteitspapieren, aannemelijk moet maken, dat zij/hij een echte vluchteling is. Dat is in de praktijk in de meeste gevallen een schier onmogelijke zaak, de vluchteling is dat, omdat zij/hij gevlucht is en niet eerst alles netjes kon inpakken voor vertrek en reispapieren kon aanvragen. Daar kan aan toegevoegd worden, dat het betreffende land natuurlijk niet gaat zeggen, dat de persoon in kwestie, de kans loopt door henzelf gemarteld en/of vermoord te worden bij terugkomst........ Volgens Brenninkmeijer zouden deze mensen het voordeel van de twijfel moeten krijgen, je speelt namelijk met mensenlevens en/of een hele berg leed (mijn toevoeging). Ditzelfde werd beaamd door iemand van Vluchtelingenwerk Nederland.

Tot slot het hele vluchtelingenbeleid in ons land, wordt voornamelijk geleid door de Raad van State, met als hoofdverantwoordelijken zoals gezegd Wilem Alexander en Piet Heijn 'godverdomme' Donner. Nederland is binnen Europa uniek bezig met de 'POK' en Nederland houdt zich niet aan de EU regels. De rechter mag van de Raad van State (NB bevolkt door lekenrechters), alleen marginaal i.p.v. integraal toetsen, dat betekent alleen toetsen of de IND de regels heeft gevolgd, terwijl de rechter vroeger het hele verhaal van de vluchteling zelf toetste...... Ja mensen je weet het eigenlijk allemaal wel, maar toch als je alles weer eens op volgorde hort, wordt je ter plekke weer schijtziek van het hele zootje, jezus christus! En zondag zitten W.A en Donner, weer schijnheilig bij de dominee op schoot, gadverdamme!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten