Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 mei 2013

Muzikaal recept voor directe sluiting van Borssele en vrije verkoop van cannabis(producten), dus tegen de georganiseerde misdaad

Met een grote rokende bong op z'n hoofd gebonden, bezorgde jouw blogdokter P. Pisser het volgende geneeskrachtige recept vanmorgen bij huize Azijnpisser.

Voorgerecht op deze herfstdag in mei: Frank Zappa met 'Thing Fish' deel 2, als je de verhaallijn kwijt bent, draai dan voor straf deel 1 eerst nog maar een keer (zulke straffen zouden er meer moeten zijn!). Jezus wat een humor en virtuositeit, plachtig! Iets in Zappa's muziek deed de dr. denken aan Billy Cobham, vandaar het album 'Life and Times' van deze meesterdrummer, geweldige jazzrock! Over Jazzrock gesproken, één van de collega's van Cobham: Chick Corea en zijn band Return to Forever met 'No Mysterie', je hoort o.a. basgod Stanley Clarke, dat kan dus niet stuk en dat is het ook niet, psraktiekz!!! Alweer komt de dr. op een ander pad: de Japanse tovenaar trompettist Toshinoro Kondo Ima met het album 'Konton', met daarop de medewerking van Bill Laswell en Nicky Skopellitis, in één woord volmaakt!!! Dit album leidde de dr. naar het album 'Dressing For Pleasure' van Jon Hassel and Bluescreen, een schitterend album van deze synthesizer tovenaar blazer en zijn band, genieten piepels! Hoofdgerecht vandaag: de legendarische formatie Massive Attack met hun al even legendarische album 'Mezzanine', geniaal mooi! Hekkensluiter en toegerecht: Goldfrapp met 'Felt Mountain' is dit ff godvergeten, potverdepieleklats schitterende muziek, jezus op een mank houtvlot!

Alles heel ge speel affen voor resultaat top!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten