Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 mei 2013

Muzikaal recept voor professionele thuishulp en het eindelijk verwijderen van totaal incompetente politici uit de regering, ook al moet dan het hele kabinet Rutte 2 naar huis....

Hier weer het regelmatig terugkerend geneeskrachtig recept, van jouw eigen blogdokter Pisser. Een recept voor een warme droge avond, op deze druilerige dag.

Vandaag start de dokter met het album 'Starlight' van Elliot Zigmund, Ed MacEachen en Steve La Spina, godvergeten mooie jazz en let op het schitterende baswerk van La Spina!!! Tied veur reggae: Third World met '96° In The Shade', 'oude school' reggae, maar van nog steeds heel hoge kwaliteit, genieten maar! Vervolgens Nina Hagen met haar gelijknamig album uit 1989 en een mooie cover van het Janis Joplin nummer 'Move Over' en 'Dope Sucks' van Herman Brood. Jammer dat Hagen tegenwoordig 'in de heer' is, dat stelt het laatste nummer van dit album 'Ave Maria' in heel ander maanlicht.... Het is zeker niet het beste album van Hagen (althans dat vind jouw Azijnpisser). Hagen kwam op in 'die neue Deutsche Welle', vandaar even een stap terug in de tijd met Die Radierer met 'Eisbären und Zitronen', prachtig album, waarbij het uiterste uit diverse muziekinstrumenten wordt gehaald, met kritische teksten die vandaag de dag niet zouden misstaan! Vervolgens de vrolijke gekte en humoristische teksten van Joachim Witt met 'Edelweiss', gewoon een geweldig album met wonderlijk mooie vreemde muziek, die klinkt alsof het gisteren werd gemaakt. Asl kers op de Duitse taart: Sprung aus den Wolken met 'Faux Pas 1', de remix met bonus graag, dank u wel bakker! Jezus wat een groots album nog steeds! Dan iets geheel anders uit een veel recenter verleden: Mr. Oizo met 'Analog Worms Attack', hoewel iets geheel anders dan Sprung, sluit het mooi aan op dit album, zoals je hoort. Maar wat een sterke geneeskrachtige muziek, zet je brein open voor deze muziek en maak een mooie trip! Tot slot: Animal Collective met 'Sung Tongs', geweldige alternatieve muziek, met veel geniale vondsten, sjkit'r'nd!!!!!

Geheel en al afspelen, op ABN ajb!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten