Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 mei 2013

Willem Alexander en Maxima hebben zich vandaag alweer in het zweet gewerkt

Rond een uur geleden liep het bezoek af, dat 'onze' waterkoning en zijn pampakoningin vanmorgen aan Gelderland brachten. Keihard werken, maar dat wordt dan ook vorstelijk betaald met ons belastinggeld. Een hele berg imbecielen, volgens de verslaggever van de NOS*, stonden er daar best wel veel van-, ja zelfs duizenden, langs de kant van de weg. Het kwam er niet erg vlot uit, dus de imbecielen belangstelling zal wel beneden verwachting zijn geweest. Het grootgraaistel werd heel modern ontvangen, er was zelfs een stel 'volwassenen' dat een 'rap' had gemaakt, zo leuk joh............ Natuurlijk was er een hele club kinderen, die geïndoctrineerd met oranje gif, zenuwachtig het e.e.a. moesten laten zien aan het stel, dat in de middeleeuwen thuishoort.
Uitgeput van al het geouwehoer vertrokken de belastingvreters paleiswaarts, om te genieten van een welverdiende rust, na deze onmenselijk zware inspanningen........

*Echt kunstig hoe deze flip flink, Radio1-minutenlang wist te vullen met werkelijk niets van enig belang, wat een verspilling van belastinggeld!

Het is werkelijk niet te geloven, maar zojuist hoor ik in het Radio1 nieuws van 14.00 u., dat het grootgraaistel, na alle waanzinnige inspanningen in Gelderland, nu provincie Utrecht nog bezoeken, jezus wat zullen die 2 moe zijn vanavond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten