Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 mei 2013

Muzikaal recept voor het verwijderen van de disfunctionerende ministers en staatssecretarissen uit Rutte 2.... ha! ha! Blijft er niemand over!

Hier weer een van de regelmatig terugkerende recepten van jouw eigen blogdokter P. Pisser, die nog net op tijd was, met het inleveren van dit recept, daar hij in een Maastrichtse politiecel vastzat vanwege zijn poging om burgemeester Onno Hoes in zijn bek te schijten, nadat hij zich danig kwaad maakte op deze lobbyist van de georganiseerde misdaad en hij daarbij een album van de Raggende Manne hoorde, waarop deze 'thematiek' ter sprake kwam......

Als vooraf gerecht: Colloseum met hun eerste gelijknamig album, met daarop 'What Love Suite' een ellenlang prekerig nummer. Maakt niet uit, het blijft een fantastisch album van deze jaren 60 Canadese band, mooi! Iets verder in de tijd: Godley & Creme, de drijvende krachten achter hun voormalige band 10 CC, hier met het album 'Consequences', een psychedelisch hoorspel, geniaal mooi, wat alle 'fuckers' ook mogen zeggen over deze heren en hun voormalige band, groots!!! De dr. weet niet van opouden: Jethro Tull met hun album 'Minstrell in the Gallery', ik weet 't, niet hun beste album, maar sterk genoeg voor dit recept, geef ze nog een kans en laat je verrassen door deze prachtige folkrock van Ian Anderson, z'n fluit en z'n band! Hier vond de dr. het de hoogste tijd voor de Duitse formatie Urban Turban met 'Overtime', geweldige wereldmuziek met een minimum aan de gebruikelijke elektronica en een maximum aan de gebruikelijke maatschappijkritiek (en terechte), een geweldig album met als eerbetoon aan John Mayall, sjkit'r'nd!!! Zusters en broeders, we richten ons nu tot The Residents met hun album 'Damons Dance Alone', godverdegodver is dit goed zeg! Jezus aan een pataje oorlog!!! Hier sluit Crystal Castles III mooi op aan, Canadees geweld van een iets ander kaliber dan The Collectors, psychedelica van de hoogste plank, geprachtigd! Over psychedelica gesproken, The Younger Brother met 'Vaccine', allemchtig wat een afsluiter, volmaakt!

Voor het gewenste resultaat alles aanhoren op aardbevingsniveau (mits je buren en/of huisgnoten er maar geen last van hebben!).

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten