Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 19 mei 2013

Onno Hoes heeft geen probleem met de harddrug die de meeste schade veroorzaakt, direct en indirect

VVD nitwit, lobbyist van de georganiseerde misdaad en burgemeester van Maastricht Onno Hoes heeft fanatiek ingezet op de bestrijding van softdrugs en zou deze drugs het liefst helemaal verbieden. Ondertussen staat hij toe dat de zeer verslavende harddrug alcohol volop en openlijk wordt geschonken en gebruikt in 'zijn' gemeente Maastricht. Hoes heeft het over overlast door softdrugsgebruik, de overlast door alcoholgebruik noemt hij niet, dat schijnt normaal te zijn. Ik schat in, dat als er op een avond buiten het weekeinde 5 mensen worden opgepakt, omdat ze lopen te kloten vanwege het gebruik van de harddrug alcohol, de Maastrichtse politie spreekt van 'een rustige avond'. Dan heb ik het alleen over overlast door alcohol in uitgaansgebied, niet over alle situaties, dat de politie de rust in een gezin of buurt moet zien te bewaren, daar er weer eens te veel is gezopen...

Hoes liet afgelopen vrijdag in het Radio1 Journaal weten, dat hij net zo gewiekst kan liegen als zijn voorganger Leers, toen hij reageerde op het 'dappere praatje' van maffia lobbyist en zwaar disfunctionerend VVD minister van Veiligheid en Justitie Opstelten, waarin deze minstens 3 keer beloofde Hoes te zullen steunen in diens volharding, tegen een uitspraak van de rechter in, de verkoop van softdrugs aan buitenlanders blijvend te willen verbieden en daar voor Hoes extra agenten voor vrij te zullen maken*. Hoes liet eerder weten, zijn verzet tegen deze verkoop, wegens gebrek aan politie agenten, op te geven, maar na deze uitspraak van zijn partijgenoot, loog hij weer voluit over de overlast in 'zijn' stad. Volgens Hoes, geeft de verkoop van softdrugs aan buitenlanders extra overlast in Maastricht, in tegenstelling tot uitlatingen van de meeste ondernemers in de binnenstad en de burgers van deze stad. Zij ervoeren pas echt overlast, toen de koffieshops daadwerkelijk stopten met de verkoop van cannabis aan buitenlanders: drugsrunners die de straten onveilig maakten, met naast softdrugs een uitgebreid scala aan echt gevaarlijke harddrugs in de 'aanbieding'.

Het volkomen incompetente schaap dat het Radio1 Journaal presenteerde vroeg Hoes, waarom de koffieshops weer waren begonnen met de verkoop van softdrugs aan buitenlanders: "is dat pesten?" Godgloeiendegodverdomme! Hé tut, dat komt door de uitspraak van de rechter, die eerder het verbod op de verkoop van softdrugs aan buitenlanders, onrechtmatig verklaarde..... Jezus wat een redactie ook, het kost een hele berg belastinggeld, maar daar krijg je dan ook een hoop bagger voor terug!!!!!!!

*Zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/05/onno-hoes-blies-iets-te-hard-in-de.html

Nogmaals dit onzinnige verbod, is een groot cadeau voor de georganiseerde misdaad, je kan dan ook niet anders stellen, dan dat voorstanders van dit verbod, de verborgen lobbyisten van de georganiseerde misdaad zijn!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten