Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 29 mei 2013

Videla in het geheim begraven

Vandaag werd bekend gemaakt, dat Videla, de Argentijnse oud-dictator, massamoordenaar, beul, verkrachter en ontvoerder, op 23 mei jl., in het geheim werd begraven op een privé kerkhof in het plaatsje Pilar.

Zo kunnen de anti-fascisten niet zeuren over het eventuele bezoek van de vader van 'onze' pampakoningin Maxima aan die begrafenis, of bijvoorbeeld een krans uit naam van de familie Zorreguieta, of het eerbetoon dat deze vuile smeerpijp van de katholieke kerk ontving tijdens zijn begrafenis. Videla onderhield niet voor niets, naast vriendschappelijke banden met de Zorreguieta's, ook hartelijke betrekkingen met de huidige paus Bergoglio.

En zo kan onze zwaar disfunctionerende premier Rutte weer rustig slapen, nadat hij eerder zei, dat het eventuele bezoek van de vader van Maxima aan deze begrafenis, zijn eigen zaak zou zijn. Alsof het normaal is, dat je anno 2013 nog een koningshuis hebt, met als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl een koningin, wiens vader fascist is en bovendien wordt verdacht van  medeverantwoordelijkheid voor verdwijning en marteling van mensen. Nee daar hebben wij als burgers van dit land, niets mee te maken, godgloeiendegodverdomme!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten