Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 23 mei 2013

Lowlands verklaart officiële kaarten nietig

Vanmorgen vertelde het één of andere opperhoofd van Lowlands op de radio, dat hij 1.000 kaarten nietig heeft verklaard. De kaartjes zijn via een tussenpersoon verkocht en dat was het grootgraai opperhoofd in 't verkeerde keelgat geschoten. Hij kan dit soort praktijken niet tegengaan (het wachten is op wetgeving, die weer even in 'de la' ligt), dus zei hij met spijt in z'n stem, dat het misschien lullig is voor de eigenaren van die kaartjes, maar hij 'ziet geen andere mogelijkheid.......' De tussenpersoon kwam ook aan het woord en die zat er verder niet mee, bovendien, zo liet hij weten, kan Lowlands zelf de kaartjes wel eens wat goedkoper maken (daar heeft hij een punt, de kaartjes zijn monsterlijk duur).

Het boze opperhoofd liet nog even fijntjes weten, dat hij opnieuw duizend kaartjes gaat verkopen.... Ha! ha! ha! ha! ha! De schoft vindt het sneu voor de mensen, die een veel te duur kaartje kochten, met extra opslag voor de tussenhandel en besteelt deze mensen in feite, terwijl hijzelf een fikse extra winst maakt....  En nee, de tussenhandelaar gaat niet weer kaartjes inkopen (hij heeft al genoeg verdiend).
Het Lowlands opperhoofd zou voor de PvdA moeten gaan werken, daar verdienen krijgen ze ook veel te veel voor wat ze lopen te kloten en zijn gedrag lijkt goddomme wel op dat van Samsom, die z'n leden bijna jankend staat uit te leggen, dat hij schijt aan ze heeft!

Benieuwd of dit stand houdt voor de rechter......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten