Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 mei 2013

Syrië, onze vechtende islam-jongeren daar en de ophitsers hier

Volgens een vandaag gepubliceerd onderzoek naar Nederlandse moslim jongeren, die in Syrie vechten, kunnen deze jongeren rekenen op de steun van 73% van de moslim populatie in Nederland, dezen zien de jongeren zelfs als helden. Voor de 'autochtone' Nederlander geldt, dat 70% deze jongeren niet als helden zien en 40% ziet de terugkerende jongeren als potentiële terroristen. Hoe zou dat laatste nou komen? Heel simpel dat is lekker opgeklopt door de AIVD, met dikke dank aan EenVandaag, de Telegrof, Elsevier en nog wat 'objectieve' media organen.

Toevallig had Argos tv gisteren het ophitsen van de bevolking tegen asielzoekers, na de moord op Marianne Vaatstra tot onderwerp. Een 'mooie prominente rol' speelden Elsevier, via de column van Pim 'pedo' Fortuyn (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/05/pim-fortuyn-vergeten-feiten.html ) en EenVandaag.......... 
God wat zaten Leistra van Elsevier en Kriek van EenVandaag te draaien, om vooral elke verantwoording voor die gebeurtenissen af te wijzen, daarover later meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten