Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 juli 2014

Huren de laatste twee jaar met 10% gestegen.......

Gisteren maakte de (lamme) Woonbond bekend, dat de gemiddelde huurstijging de laatste twee jaar met 10% is gestegen. Zoals ik hier al vaker stelde, zelfs de armste huurders kregen er 8% bij in diezelfde periode, dan zult u zeggen, die krijgen huurtoeslag, ja, dat is waar, maar daarmee zijn de huurders die zelfs afhankelijk zijn van de voedselbank, toch euro's meer per maand kwijt, terwijl ze letterlijk geen cent meer kunnen missen.

Leuk als je dan hoort, dat de overheid mensen, die volgens de bank te weinig geld hebben voor het kopen van een huis, van diezelfde overheid een nationale hypotheekgarantie krijgen, zodat zelfs die armste huurder mede opdraait voor de verliezen als het mis gaat in de toekomst en dat is onvermijdelijk, zo stellen de echte deskundigen, uiteindelijk zal de huizenbubbel barsten.
Huizenbubbel? Ja, die wordt angstvallig op spanning gehouden door de overheid, o.a. met deze hypotheekgarantie...... Niet alleen dat, de overheid heeft nog wat extraatjes voor kopers, zoals een voordelige lening om het huis te isoleren......... Huurders die nu de hoofdprijs, voor zelfs een hok in een achterstandswijk betalen, wonen vaak in ongeïsoleerd huis, waardoor hun stookkosten ook nog eens extra hoog zijn, u snap dat deze mensen geen geld hebben, om zelf hun huis te isoleren..... Zie: 'Staedion, de woningcorporatie is hoofdsponsor Parkpop.......'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten