Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 oktober 2014

Brandweeropperhoofd, stelt dat preventie boven aanrijtijden gaat...........

BNR's slijmkwijl van Liempt, had maandagmorgen na half tien brandweercommandant, Staphan Wevers in de uitzending, deze zit landelijk ook nog eens 'hoog in de brandweer'. Van Liempt, die uiterst verontwaardigd is, dat het leger, haar personeel aanraadde niet meer in uniform te reizen, moest natuurlijk even aan de commandant vragen, of de brandweer nog had overwogen, "ingegeven door angst", eenzelfde advies te verspreiden. Van Liempt, die uiteraard volkomen ongeschikt is voor het leger, kent namelijk geen angst, zeker niet als hij achter de microfoon in z'n warme studio zit, als 'door een ringetje te halen' natuurlijk (dat zegt van Liempt namelijk over een driedelig pak, het nieuwe boevenpak van het eind van de 20ste- en de huidige eeuw)........ Wat betreft de uitdossing van Wevers, was die vraag overigens niet zo heel vreemd, hoewel de 'islam-terroristen' niets tegen de brandweer zullen hebben, anders dan wanneer deze de brand die zij aanstaken, zou blussen, Wevers was namelijk in uniform afgereisd naar de studio, behoorlijk potsierlijk natuurlijk..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

TNO heeft gesteld dat het niet om aanrijtijden gaat (bij brand), maar om brandpreventie. Dit daar er verder bezuinigd gaat worden op de brandweer, er kazernes gesloten zullen worden en er personeel uit moet. Daar kon Wevers het wel mee eens zijn, hij stelde dan ook, dat dit het kiezen uit twee kwaden is, of allerlei geïmpregneerde zaken in je huis, met alle gezondheidsrisico's van dien, of een brand waarbij je omkomt, of zwaar gewond raakt......... Niets over bijvoorbeeld een brandblusser in huis, op één of meer centrale punten, of 's avonds voor het slapen gaan, even alle stekkerblokken in huis uitzetten, of de stekker van die dozen uit het contact te trekken, nee preventie kan blijkbaar alleen, als je spullen zwaar vergiftigd zijn.......
Ik hoorde Wevers serieus zeggen, dat er een onderzoek wordt gedaan, of brandmelders echt doden voorkomen......... Jezus dat je dat moet onderzoeken!!! Het is als aan iemand vragen, die in een kamer staat, waarvan de enige uitgang in brand staat, of deze wellicht een brandblusser kan gebruiken..... Dit volkomen overbodige onderzoek, daar men brandmelders verplicht wil gaan stellen..... Krijgen we dan om de twee jaar controle, of de batterijen het nog wel doen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten