Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 6 oktober 2014

Peter de Bie: "De dictatuur van de minderheid......"

Afgelopen zaterdag in de Kots Nieuwsshow, aandacht voor de 'kuising' van Pipi Langkous, Tom & Jerry en natuurlijk....... zwarte Piet!!! Dus het verwijderen van discriminerende uitlatingen, of beelden uit films, tekenfilms en het achterlijke zwarte piet gedoe hier, dat men intussen tot culturele traditie heeft gebombardeerd....... Leeghoofd presentator de Bie, nam geen hand voor de mond, in zijn aankondiging en durfde te zeggen, dat 'we' het over de dictatuur van de minderheid zouden hebben. Het kwam er zoals gewoonlijk hakkelend uit, de vent kan geen zin, goedlopend uitspreken, maar deed dat deze keer iets te zacht naar z'n zin, dus herhaalde hij 't nog eens, blijkbaar vond hij 't wel een goeie, een omdraaiing van het cliché over democratie: 'de dictatuur van de meerderheid........' U ziet al meteen, een zeer smakelijke omdraaiing!!! Gelukkig had de Tros redactie een deskundige gevonden, die verklaarde, dat met al deze aanpassingen 'onze canon' er aan gaat en onze vrijheid van meningsuiting......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een koekwous!

Alsof je je na verloop van tijd, niet met schaamte moet afvragen, of zo'n zwarte Piet, niet een grove belediging is voor de gekleurde medemens.... Daarbij hebben de fascisten, die normaal de schurft hebben aan gekleurden, zich nu opgeworpen, als de grote beschermers, van het infantiele, achterlijke, totaal achterhaalde sinterklaas feest en dan met name voor de figuur, die de gekleurde medemens volkomen fout weergeeft....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Maar ja, die hebben hiermee weer een stok gevonden om een minderheid mee te slaan, of anders gezegd, om 'de zwarten' weer eens naar hun plaats te wijzen, ergens tussen mens en dier in......... Waar nog bijkomt, dat de PVV fascisten en ander bekrompen tuig denken, of anderen influisteren, dat gekleurde mensen inferieur zijn en zich als een 'natuurlijk gegeven' altijd op het misdadigerspad zullen bewegen..... Dat noemen we tegenwoordig heel simpel: 'haatzaaien.....'

Maar voor Peter de Bie is het duidelijk: de minderheden hebben de meerderheid eronder in Nederland...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zwarte Piet, Pipi Langkous en Tom & Jerry, exponenten van de vrijheid van meningsuiting..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten