Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 oktober 2014

Slob en Boonman over Schippers........ AAAJAAAJAAAAAJ!!!!

Nog een bericht uit de oude doos: op 9 september jl. had volksverlakker Slob van de 'Christen'Unie een grote bek over hare VVD kwaadaardigheid Schippers, het ging toen over haar zoveelste blunder en bewijs van onvermogen, met het nieuwe gedoe rond de NZa (de Nederlandse Zorgautoriteit), De NZa die overal te dicht opzat en niets voor elkaar kreeg, waar elektronische gegevens volkomen onveilig waren opgeslagen en waar een medewerker, die hierover de klokken luidde, zich het leven benam........ Slob, die volkomen 'democratisch' tot het kabinet toetrad, buiten verkiezingen om, had het over de minister, want het moet natuurlijk niet persoonlijk worden, met zo'n geweldige minister, die met hulp van de CU de zwaksten in de maatschappij pakt, ouderen hun zorg afpakt en ze de tehuizen uit schopt, om ze over te laten aan de goedheid van buurvrouw of -man...... Hij gaf dan ook aan, dat hij na de zoveelste blunder van deze incompetente VVD stoephoer, niet haar kop wilde zien rollen, hij gaf zelfs aan het kabinet te blijven steunen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Heel streng zei hij nog, dat de minister wel snel actie moet ondernemen...... Wat een belachelijke janlul!!!!!

De neoliberale Kots presentator Boonman, die tot politiek deskundige is gebombardeerd op Radio1, was in dezelfde Radio1 uitzending van rond 13.50 te horen. Hij had het gore lef te zeggen, dat Schippers een goede minister is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waarop hij vervolgde: "Die met gemak een motie van wantrouwen overleeft.........
Een 'goede minister', hier een paar voorbeelden: het stelen van S. uit de AWBZ pot, de bezuinigingen op de GGZ, die via de 'politie-omweg' intussen het dubbele kost, dan voorheen, al drukt het nu op een ander budget, dat van de politie en nu weer het gedoe rond de NZa... In de paar jaar, dat Schippers aan het bewind is, is de rotzooi zo mogelijk nog groter geworden, dan onder haar voorgangers en dat is dan wel een 'prestatie' van formaat!!!!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Een dag later zei Slob op Radio1 (voor 9.30 u.), dat er veel moet veranderen bij de NZa en dat er nog een vervolg komt op het debat, dat de avond ervoor in de Kamer gevoerd werd, maar dat hij er verder alle vertrouwen in had...... Vertrouwen hebben in de capaciteiten van Schippers..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten