Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 oktober 2014

Veteranenhonden, een sponsorloop voor de kosten, die Defensie al uit had moeten geven..........

Vanmiddag op Radio1, als terugkerend onderwerp een sponsorloop (Walk4Veterans) ten behoeve van veteranenhonden: militaire veteranen met een PTSS (posttraumatische stresstoornis), worden door speciaal opgeleide honden geholpen, bijvoorbeeld bij het voorkomen van zeer stressvolle nachtmerries. De kosten voor het opleiden van zo'n hond bedragen € 21.000,--. Hoe Defensie omgaat met dit soort veteranen is bekend, men doet zo min mogelijk, voor deze mensen, die hun leven in de waagschaal hebben gezet (vaak gelokt door Defensie, met ronsel praktijken*) tijdens militaire missies.

Het is toch godverdomme ongelofelijk, dat de overheid als werkgever, zelf geen geld wenst uit te geven (of zo min mogelijk) voor deze veteranenhonden en dat overlaat aan de liefdadigheid, alweer een ongekend schandaal!!! De oud-minister van Defensie van Middelkoop werd gevraagd wat hij van deze schofterige gang van zaken vindt, nou u voelt 't al aan: deze 'christen' is blij met particulier initiatief, je kan tenslotte niet alles aan de overheid overlaten......... Maakt 't uit, dat diezelfde overheid tevens de werkgever was van deze mensen, die n.b. tijdens dat werk een zwaar trauma opliepen........
Excuseer, speciaal voor CU kloot van Middelkoop, die als minister ook al nalatig was, als het ging om veteranen: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!

* Voor meer berichten over het aanwerven van militairen, klik op het label 'ronselen', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten