Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 10 oktober 2014

Wilders vindt dat hij onthoofd is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Venlose valswitte aarsmade Wilders, de fascistische haat- en angstzaaier, kreeg gisteren het bericht, dat hij vervolgd gaat worden voor zijn uitlatingen op de gemeenteraadsverkiezingsavond, eerder dit jaar. Daar hield hij zijn fascistische beweging voor, of zij meer of minder Marokkanen wilden, alsof Hitler zijn gehoor voorhield, of zij meer of minder Joden wilden...... Op deze aanklacht durfde Wilders gisteren te zeggen, dat hij als boodschapper wordt onthoofd, ongelofelijk goedkoop refererend aan de onthoofdingen, gedaan door de psychopaten van IS.... Op deze manier kan hij de haat tegen Marokkanen verder aanjagen, daar hij in feite insinueert, dat IS voornamelijk wordt bevolkt door Marokkanen en gezien de intelligentie van het overgrote deel van zijn aanhang, zal dit schreeuwend tuig daar met beide poten intrappen..........

Vandaag liet hij weten, dat hij PvdA volksverlakkers Samsom en Spekman gaat vervolgen, voor dezelfde feiten, waar hij voor wordt vervolgd, niet om het op te nemen voor de Marokkanen, maar omdat hij zich 'huilie huilie', gediscrimineerd voelt door het OM, die hem wel te vervolgen en 'huilie, huilie', de twee Pvda oplichters niet...... ha! ha! ha! ha!

Overigens moet ik wel toegeven, dat de opmerkingen van Samsom en Spekman, wel degelijk zorgen voor nog meer haat tegen Marokkaanse jongeren, wat dat betreft heeft haatprofeet Wilders gelijk..... Huilie, huilie!

2 opmerkingen: