Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 februari 2016

Asscher leest 'reaguurders' de les........ OEI!!!

De zwaar disfunctionerend minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (ha! ha! ha!), PvdA hondendrol Asscher, meende na de zoveelste toevoeging op de sociale media, met een 'kwalificatie' aan zijn adres, toch maar eens een reactie te moeten geven.

Asscher voegde de 'reaguurders' (zoals o.a. hij ze noemt) toe dat ze eerst eens moeten nadenken voor ze een bericht plaatsen, waar hij ze voorts het advies gaf e.e.a. eerst eens door hun moeder, dan wel vriendin te laten lezen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat zal indruk maken bij de 'reaguurders....!!'

Hier een advies voor jou Asscher: denk jijzelf maar eens na, voor je gaat deelnemen aan uiterst inhumaan, puur asociaal neoliberaal kabinet!! Waar je vervolgens één van de hoofdverantwoordelijken bent, voor het schoppen van m.n. de grote onderlaag, die onevenredig hard werd en wordt gepakt, door jou en het onzalige kabinet waar jij deel van uitmaakt!! Als jij denkt dat mensen zich anno 2016 als willige schapen, stilletjes laten trappen door een ploertenkabinet, ben je nog dommer dan ik aanvankelijk dacht!! Asscher, jij en jouw kabinet hebben gezorgd voor:

  • Een record aantal werklozen, maar liefst meer dan één miljoen (het echte, niet gemanipuleerde cijfer).
  • Een record aantal mensen dat in armoede moet leven, dit zijn er intussen meer dan vier miljoen. Mensen die tegen-, op-, of onder de armoedegrens moeten leven (zijn allen zonder meer arm!).
  • Een record aantal huisuitzettingen (sinds jij en jouw partij, de PvdA meeregeren).
  • Een record aantal faillissementen, die  bovendien, precies als de huisuitzettingen, een zware wissel trekken op onze belastingpot.
  • Een record aantal mensen dat zich suïcideerde, mede door alle hierboven genoemde zaken, maar ook vanwege de inhumane bezuinigingen op de Geestelijke Gezondheidszorg.
  • Een record aantal mensen dat eenzaam thuis zit, m.n. ouderen, waarvan een groot aantal, door het 'geweldige beleid' van jouw partijcollega Martin 'die vrouw' van Rijn, hun thuishulp zijn kwijtgeraakt, terwijl ze deze onmogelijk zelf kunnen betalen. Let wel: ouderen die hun leven lang belasting betaalden, voor dit soort voorzieningen........  
Van Rijn, dit zijn nog maar een paar voorbeelden, waardoor mensen ongelofelijk kwaad worden. Als deze mensen, jou wat dan ook toevoegen, zonder jou te bedreigen, hebben ze groot gelijk!!!

Hé Asscher, die hele participatiemaatschappij kan je in je reet steken, onze verzorgingsstaat kreeg juist vorm, doordat men zag, dat veel mensen verkommerden, mensen waar niemand zich mee bemoeide. Wat jij en het kabinet doen, is de klok terugdraaien tot voor WOII, het verschil met toentertijd: destijds waren er nog mensen die getrouwd bij hun ouders inwoonden, voordeel: er werd voor die ouderen nog gezorgd. De hedendaagse pulpbouw voor m.n. de grote onderlaag, staat dit niet eens toe, alleen al vanwege ruimte gebrek. Hoewel: ook destijds was de ruimte in huis in feite vaak te klein, waardoor mensen opgepakt in huis zaten. Met de woningnood die de laatste 25 jaar is gecreëerd (ook door bestuurders van jouw PvdA), is het wachten op mensen die met te veel, in te krappe levensruimte moeten leven.......... Terug naar 'die goede oude tijden van weleer!!'

Hier nog één Asscher: je bent een ongevoelige, grofgraaiende, keiharde klootzak!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten