Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 februari 2016

Paus Franciscus: Trump is geen christen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Vannacht op BBC World Service (radio nieuws van 1.00 u.) het bericht, dat Paus Bergoglio alias Franciscus de bedrieger, tegen journalisten gezegd zou hebben, dat psychopaat Trump geen christen is...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoe dat zo Bergoglio? Ben jij bang, dat Trump, mocht hij president worden van de VS, minder mensen zal vermoorden dan zijn christelijke voorgangers Bush en Obama, of de eventuele nieuwe president Clinton??? Overigens Bush lijkt me voorlopig niet te verslaan, althans als we het over deze eeuw hebben, dus Vietnam buiten beschouwing latend..... Bush (en het tuig dat hem alles influisterde, zoals Cheney), is verantwoordelijk voor meer dan één miljoen burgerslachtoffers in Irak, een land dat hij illegaal de oorlog verklaarde, waarmee de VS ten overvloede nog eens bevestigde de grootste terreurbezorger ter wereld te zijn!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Cheney'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten