Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 2 februari 2016

Roland Wondolleck: 97% van omwonenden voor intensivering vliegverkeer Rotterdam The Hague Airport.......

Roland Wondolleck, de oud-directeur van vliegveld Zestienhoven, of zoals het nu 'héééél hip' genoemd wordt: Rotterdam The Hague Airport (RTHA), was vanmorgen te gast bij BNR (na 9.30 u.). Veel onzin geouwehoer over skivakanties en andere ellende, heb dan ook maar een klein deel van het gesprek beluisterd.

Wondolleck stelde op een gegeven moment, dat RTV Rijnmond (de lokale omroep sufferd), 'geheel op eigen initiatief', een groot onderzoek heeft gedaan naar de intensivering van het vliegverkeer op RTHA. Zoals u kan raden: daar was 97% van de geënquêteerden het mee eens..!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wedden dat 90% van de directe omwonenden (bijvoorbeeld Schiebroek) het daar niet mee eens was??!!

De nachtvluchten worden zoveel mogelijk beperkt, aldus Wondolleck, desondanks zijn dat er 500 tot 950 per jaar, een gemiddelde van 725 per jaar, dus zo'n twee per nacht (tussen 23.00 en 7.00 u.)........ Als je Wondolleck moet geloven, is dat te verwaarlozen, maar weer vraag ik me af, wat de direct omwonenden daar van vinden....... Bovendien vindt Wondolleck dat de overlast op de dag 'minimaal is', daar er 'maar 2 vluchten per uur' zijn, Wondolleck vertelde er niet bij, of dit 2 vertrekkende en/of 2 aankomende vluchten zijn...... Niet dat dit voor Wondolleck iets uitmaakt, immers alle vervoer maakt geluid, zo liet de hufter weten, die in alle jaren dat hij directeur was, vast niet tot de direct omwonenden van RTHA behoorde. Wat betreft de geluidsoverlast bakte Wondolleck het nog bruiner, nou zeg maar zwarter: Wondolleck stelde dat een vliegtuig zonder motor ook geluid maakt, daarbij wees hij op zweefvliegtuigen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het gore lef mensen, het gore lef!!

Wondolleck stelde dat hij rekening houdt met de tegenstanders, ook al is dat volgens deze praatjesmaker maar een kleine groep...... ha! ha! ha! ha! ha!

Kortom: je reinste volksverlakkerij!

Voorlopig werden en worden de direct omwonenden, die al met grote verkeerswegen in de buurt te maken hebben, extra vergast op ultrafijnstof en andere uiterst gevaarlijke stoffen, die als uitstoot worden geleverd door het vliegverkeer, dit nog naast de pokke herrie die het vliegverkeer veroorzaakt.........

Jammer genoeg vroeg de presentator niet naar de vele (uitermate onzinnige) reclame vliegtuigen, die in de zomer, of bij manifestaties opstijgen van RTHA en de lucht vervuilen met gif en herrie........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten