Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 februari 2016

Paus was 'high' toen hij Trump de les las, aldus Stijn Fens....... ha! ha! ha! ha!

Stijn Fens, 'Vaticaan kenner', was vanmorgen te horen op Radio1, waar hij zich uitliet over paus Bergoglio, alias Franciscus en diens uitlatingen, die hij in een vliegtuig op grote hoogte deed, dit na zijn bezoek aan Midden-Amerika. Hier liet Bergoglio zich uit over ADHD psychopaat Trump en voorbehoedsmiddelen tegen het zika-virus.

Volgens Fens moet het aan pausen verboden worden, nog uitspraken te doen op grote hoogte, daar de pausen door die grote hoogte dingen zeggen, die ze eigenlijk niet zouden moeten doen, daar ze dan in een andere gemoedstoestand zijn (waar hij ook het gebruik van alcohol noemde). Met andere woorden: die pausen zijn dan stoned en als het meezit aangeschoten door drank (lees: het stoned zijn door de harddrug alcohol)....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Fens voegde nog wel toe, dat Paus Franciscus wat betreft het gebruik van anticonceptie als bescherming tegen het zika-virus, niet bedoeld had, daarmee anticonceptie te promoten. Het ging hier volgens Fens om twee kwaden: anticonceptie en abortus........ Franciscus had dus bedoeld, dat wanneer het niet anders kan, er dan maar voor de minste van twee kwaden gekozen moet worden en dat is anticonceptie........ Fens voegde toe, dat anticonceptie nog steeds wel degelijk 'een kwaad' is............ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die Fens hoort thuis in de middeleeuwen!!

'Een kwaad??' Dat is het verbod op anticonceptie en abortus!! Met het verbod op anti-conceptie zijn de opvolgende laatste 3 pausen massamoordenaars, immers door dit verbod zijn een paar miljoen extra aidsdoden gevallen. Daarnaast zijn een paar miljoen kinderen wees geworden door de aidsepidemie........ Door het verbod op abortus, zijn een groot aantal vrouwen omgekomen en zijn er een paar miljoen kinderen geboren, die geen zelfstandig leven kunnen leiden en zeker in arme landen, een vreselijk bestaan leiden (leiden met 'ij' zou beter op z'n plek zijn)....... Twee kwaden.........

Fens wil dat pausen geen interviews moeten geven in een vliegtuig, dit i.h.k.v. de rust en zorgvuldigheid...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voor meer berichten volgend uit het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'S. Fens'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten