Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 februari 2016

Wilders doet alweer huilie huilie, de woordkogel komt van de 'linkse' PvdA...... ha! ha! ha! ha! ha!

Gisteren een hoop heisa over de nep-socialist en PvdA ellendebreier Spekman, die Wilders de wacht aanzegde vanwege diens waarschuwing, dat zijn aanhang in verzet ('revolte' ha! ha! ha!) zal komen, als de PVV de grootste (ja wat? het is een fascistische beweging) wordt bij de volgende verkiezingen. Spekman noemde het dreigement* onverantwoord en ik moet zeggen, daar heeft Spekman een punt. Jammer dat hij dit niet al veel eerder heeft gezegd, toen Wilders zijn aanhang opriep zich te verzetten tegen de komst van vluchtelingen. Daarmee zette Wilders zijn achterban aan tot geweld, dat er vervolgens ook kwam tegen de komst van vluchtelingen en dan m.n. tegen de AZC's.......

Wilders was des duivels, vreemd genoeg eigenlijk, daar hij zelf niet anders doet dan andere politici uitmaken voor alles wat 'mooi' en lelijk is. Om nog maar te zwijgen van het haatzaaien tegen en angstzaaien voor vluchtelingen en andere minderheden, zoals in het verleden ook tegen Marokkanen. Wilders had het gore lef Spekman's uitlatingen te vergelijken met het 'demoniseren' van Fortuyn. Hij durfde te zeggen, dat als er een kogel komt (voor hem), iedereen weet dat deze van links kwam, een kogel met daarop de vermelding 'PvdA......' ha! ha! ha! ha! ha!

Hé Wilders wat betreft jouw haatzaaien en angstzaaien, respectievelijk tegen en voor vluchtelingen, dit heeft al flink 'zin' gehad: getraumatiseerde vluchtelingen, inclusief hun kinderen werden al belaagd door jouw aanhang. Dat afdoen, als dat jij daar niets mee te maken hebt, is een smerige doortrapte leugen!! Jouw haat- en angstzaaien vergelijk ik met hetzelfde dat Hitler deed vanaf de twintiger jaren van de vorige eeuw aangaande minderheden als: joden, Roma, Sinti, homo's en politiek linkse mensen.... Wilders, jij bent een levensgevaarlijke psychopaat!!!

Dan nog het 'linkse gehalte' van de PvdA: de PvdA is allang verworden tot een neoliberale partij en neoliberalisme heeft niets, maar dan ook helemaal niets met links te maken.

Excuus beste lezer, nog een toevoeging na plaatsing (5 minuten later): Wilders zaait met zijn uitlating haat tegen Spekman en de PvdA, in tegenstelling tot de PvdA aanhang, gebruikt de aanhang van Wilders wel geweld........

* Niemand noemt het praatje van Wilders een dreigement, maar dat is het in feite wel!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten