Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 februari 2016

Jan Terlouw stelt dat Nederland verschrikkelijk rechts is geworden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde een paar dagen geleden, dat D66 volksverlakker Jan Terlouw zich druk maakte over de politieke kleur in Nederland. De kak kinderboekenbroodschrijver 'met boodschap' stelde dat hij Nederland verschrikkelijk rechts vindt..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Kijk, er zijn een aantal politieke partijen, waarvan de leden/politici vooral niet met zo'n boodschap moeten komen, daar bevindt D66 zich in de kopgroep!!! Als je ziet, wat het  beleid van D66 is en wat ze als 'oppositiepartij' allemaal gesteund hebben, kan je niet anders concluderen, dat D666 een inhumane, asociale neoliberale partij is!! waar de leider, de neoliberale glimmende pooier Pechtold is verworden tot de gesel van de onderlaag!!!

Onder het  sociaal en financieel wanbeleid van Rutte 1 en 2, voor het grootste deel gesteund door D666, is het aantal mensen dat tegen-, op- of onder de armoedegrens moet leven*, gestegen tot boven de 4 miljoen, waaronder meer dan 600.000 kinderen meneer Terlouw!! Voorts een absoluut record op het gebied van de werkloosheid >> meer dan 1 miljoen werklozen, het echte cijfer, dus inclusief de werklozen, die door schoftenbeleid geen uitkering meer krijgen, omdat hun partner een tientje teveel verdient!! Het aantal huisuitzettingen is ook al tot een record hoogte gestegen, onder dezelfde twee voornoemde kabinetten, dat geldt tevens voor het aantal echtscheidingen (veelal onder financiële druk) en suïcides. Wat betreft het aantal faillissementen onder de kabinetten Rutte is hetzelfde te zien, alweer een waanzinnig 'record!'

Meneer Terlouw, u zou eerst uw lidmaatschap van D66 op moeten zeggen, voor u nog eens een uitlating durft te doen over het politieke klimaat in Nederland!! Met uw lidmaatschap bent u mede verantwoordelijk voor de ellende waar een groot deel van Nederland mee kampt!! U moet zich doodschamen!!

En ja meneer Terlouw: het neoliberalisme is in de dagelijkse praktijk, naast inhumaan en uitermate asociaal, verschrikkelijk rechts!!

* Die gezamenlijke groep leeft zonder meer in armoede!

Zie wat betreft D66: 'Pechtold: we kunnen het door Putin veroorzaakte vluchtelingenprobleem alleen in EU verband oplossen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Klik voor meer berichten, volgend uit het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten