Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 27 februari 2016

Sea World infiltreerde in dierenactivisme........ Sluit de dolfinaria circussen!!

Sea World, u weet wel, de gore uitbaters met wereldwijd martelplekken en gevangenissen voor walvisachtigen, hebben hun werknemers laten infiltreren in dieren activistische groepen. Dit deed de directie ter bescherming van de bezoekers, medewerkers en de faciliteiten in hun gevangenissen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof die dierenactivisten geweld gebruiken tegen bezoekers en personeel....... De topgraaiers van Sea World willen simpelweg geen voorlichting van dierenactivisten aan de deur, dat zou maar onnodig veel bezoekers kunnen afschrikken, geldgewin over de rug van die arme dieren gaat ten slotte voor op alles!!!

Een bedrijf dat op persoonlijke titel gaat spioneren, godverdomme wat een tuig!!

Beste lezer: als u kinderen heeft, bezoek dan a.u.b. geen dolfinarium, dat is een hel voor walvisachtigen. U kunt uw kinderen heel goed uitleggen waarom u niet gaat en wel zo, dat ze er trots op zijn, nooit in zo'n vreselijke gevangenis te zijn geweest!! Jaarlijks worden er een paar honderd walvisachtigen gevangen, om ze belachelijke kunstjes te laten doen in Sea World, daar moet eindelijk een eind aan komen, al deze faciliteiten moeten gesloten worden. Zeg het voort!!

We hebben wel een verbod op wilde dieren in het circus, belachelijk dat dit verbod niet geld voor walvisachtigen, die al in veel te kleine bassins moeten leven!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Bron: BBC World Service radionieuws 1.00 u., 26 februari jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten