Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 februari 2016

Blok stelt gemeenten aansprakelijk voor giga huren in vrije sector....... AUW!!!

Kijk deels heeft de houten VVD dildo Blok gelijk, als hij stelt dat de gemeenten in de randstad verantwoordelijk zijn voor de schandalig hoge huren in de vrije sector, maar dat bedoelde deze oplichter uiteraard niet. Immers, Blok zelf dwingt woningcorporaties hun sociale huurwoningen o.a. met hele complexen tegelijk te verkopen aan buitenlandse investeerders, dit nog naast de sloop van goede en goedkope huurwoningen, gestimuleerd door de landelijke overheid en voortvarend opgepakt door wethouders en foute woningcorporaties.

De landelijke overheid, een volksvertegenwoordiging, zou moeten zorgen dat er voldoende woningen zijn, voor iedere burger binnen haar grenzen, onderdak is niet voor niets een mensen- en grondrecht!! Echter met het beleid van de opvolgende ministers op dit dossier, plus de wethouders van VVD, PvdA, D66, GroenLinks en wat lokale sufferd-partijen, werd de laatste decennia niets anders gedaan dan doelbewust woningnood creëren. Het gevolg daarvan: een overspannen huurmarkt, die niets meer met marktwerking te maken heeft, zoals veel neoliberale schoften binnen en buiten de politiek durven te beweren........

Het is intussen al zo zot, dat door het gevoerde beleid, zelfs de sociale huurwoningen meer en meer onbetaalbaar worden voor huurders..... Zelfs voor de kleinste hokken betalen huurders een godsvermogen, terwijl de kwaliteit zwaar onder de maat is, zelfs een fatsoenlijke isolatie middels dubbelglas ontbreekt maar al te vaak........ Huurders die vaak niet meer te verteren hebben dan een bijstandsuitkering. Oh zegt u, maar die krijgen huurtoeslag! Inderdaad, jammer genoeg blijft die huurtoeslag achter bij de schandalige huurverhogingen, die mede gebaseerd zijn op de inflatie, deze wordt op haar beurt gestimuleerd door....... de huurverhogingen van het vorige jaar!!! Hoe kan je mensen een nog groter oor aannaaien????

Nee, Blok vindt dat gemeenten grond moeten vrijmaken voor vrije sector woningen....... ha! ha! ha! ha! Ja, dan kan hij de wind eronder houden, wat betreft de verkoop van sociale huurwoningen aan buitenlandse grofgraaiers........ Waar hij dan meteen z'n vrienden van de bouwmaffia een grote dienst mee bewijst!!!

Blok is een enorme inhumane, asociale, neoliberale oplichter!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'vrije sector'. (huurtoeslag: huursubsidie en woningcorporatie: woningbouwvereniging).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten