Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 februari 2016

Rutte stond weer eens te liegen over vluchtelingen, om zo Turkije te roemen.........

Gisteren had de grijnzende VVD hufter Rutte, uit hoofde van het Nederlands voorzitterschap van de EU, een ontmoeting in het Catshuis met zijne kwaadaardigheid, de Turkse premier Ahmet Davutoğlu.

Rutte was al in opperbeste stemming, nadat hij eerder op eigen initiatief parmantig IS de oorlog verklaarde (wat hij niet eens zelfstandig mag doen), kwam daar gisteren het onvermijdelijke akkoord van de Tweede Kamer bij, voor het bombarderen boven Syrisch grondgebied, je zag 'm bij wijze van spreken groeien als premier van een illegaal oorlogvoerend land.....

Dat zal hebben meegespeeld toen ik hem op BNR hoorde zeggen (na het nieuws van 17.00 u.) dat het allemaal koek en ei is tussen Turkije, Nederland en de EU...... Althans daar kwamen zijn voorbarige woorden op neer...... Volgens Rutte is het vluchtelingenprobleem zo goed als opgelost, daar de laatste dagen er geen duizenden, maar honderden vluchtelingen aankwamen in Griekenland. De enorme hufter vertelde dit op een toon, alsof hij plotsklaps was veranderd in een macho staatsman (ha! ha! ha! dat zou wat zijn!!). Voorts stelde hij dat Turkije volkomen te vertrouwen was en de aan Turkije beloofde 3 miljard euro EU belastinggeld, echt alleen aan de vluchtelingen besteed zal worden............ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De corrupte hufter en grofgraaier Davutoğlu kon zijn geluk niet op, in gedachten had hij de nieuwste en duurste Maserati al in zijn bezit, gekocht van zijn deel van de EU buit, van de weeromstuit noemde hij Rutte zijn vriend....... ha! ha! ha! ha! ha! Weet Rutte veel, dat de hele Turkse regering volkomen corrupt en totaal onbetrouwbaar is..... Dat had hij kunnen weten (net als PvdA heikneuter Timmermans), immers in 2013 kreeg Turkije honderden miljoenen euro's aan EU belastinggeld voor..... vluchtelingen (!!), maar heeft daar, behalve het bouwen van een paar provisorische gevangenissen voor vluchtelingen (!!!), geen bliksem mee gedaan... Oh nee, nu vergis ik me, dat ging deels in het megalomane paleis dat Erdogan voor zichzelf heeft laten bouwen, uiteraard snoepten ook andere Turkse politici en bestuurders mee uit deze EU vluchtelingenpot......... Voorts had Rutte dit ook uit recente berichtgeving kunnen opmaken, berichtgeving waarin Turkije met feiten, wordt beschuldigd van het gevangen zetten van vluchtelingen, waarna ze zelfs de grens van o.a Syrië en Irak worden overgezet, recht het oorlogsgebied in!! Dat laatste is trouwens een enorme schending van het VN vluchtelingenverdrag en van de 'universele' mensenrechten.......

Beste lezer het 'mooiste' moet nog komen: een verslaggever van BNR was op het Griekse eiland Chios. Zij vertelde op BNR, vlak na de woorden van Rutte, dat alleen eergisteren al 1.300 vluchtelingen op Chios aankwamen (en dat is nog maar één van de plekken waar vluchtelingen in Griekenland aankomen.....)........ Het wordt tijd dat de nep-geschiedkundige Rutte nu eens echt naar school gaat en leert rekenen! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus christus wat een enorme idioot!!!

Zie ook: 'Erdogan gaat door met oorlogshitsen en verklaart Syrië tot Turks grondgebied...... '

Voor meer berichten die met het voorgaande te maken hebben, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt, dit geldt niet voor het label 'Chios'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten