Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 februari 2016

Dijksma (PvdA staatssecretaris... ha! ha!) installeert 'platform houtstook.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is PvdA trol Dijksma weer in de BSE bol geslagen: gisteren maakte het Radio1 nieuws bekend, dat Dijksma de bevolking gaat leren hoe ze hout moeten verbranden........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, we hebben niet voor niets de klimaattop in Parijs gehad: iedereen aan de houtverbranding!!!

Nee, het was Dijksma ingefluisterd dat houtverbranding wel een probleem 'aan het worden is.....' Terwijl dit probleem al jaren geleden door wetenschappers tevergeefs werd aangekaart bij de politiek en de media......Vuurkorven, hippe vuurtjes in grote tuinen, houtkachels, open haarden, enz., leveren naast giftige dampen, ook nog eens fikse hoeveelheden ultrafijnstof en aangezien de lucht in Nederland toch al zo ongeveer het meest vervuild is, t.o.v. andere EU landen, is het zaak daar toch maar eens wat over te zeggen.........

Volgens Dijksma kan je hout ook duurzaam verbranden...... ha! ha! ha! ha! ha! Ongelofelijk wat een leeghoofd!!! Dus gaat Dijksma de Nederlandse bevolking leren hoe ze 't best een vuurtje kunnen stoken...... ha! ha! ha! ha! Dat doet ze en houdt u vast: middels een 'platform houtstook......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus mensen, ik heb de hik, allemachtig!!!

De adviseurs van dingdonghoofd Dijksma hebben haar de wacht aangezegd vooral het woord bbq niet te noemen, de favoriete bezigheid van Dijksma. Als je ziet wat een ellende dat in de lucht geeft, wordt het je kwaad te moede...... Maar niet alleen in Nederland: het overgrote deel van bbq houtskool komt uit Afrika, waar men door het prepareren van houtskool de lucht over enorme gebieden gigantisch vervuilt.... Dit nog naast de kaalslag in die gebieden door bomenkap voor houtskool, gebieden waar de natuur toch al 'onder vuur ligt......'

Er is geen 'veilige' manier van hout verbranden, in de zin van het milieu sparen. Oké, de ene manier van hout verbranden zal vuiler zijn, dan de andere, maar vervuilend en slecht voor het milieu is het in alle gevallen......... Het is even dom, als de brandweer die verklaard da er bij een grote brand geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen, terwijl daar wel degelijk altijd giftige rook bij vrijkomt!!

Dachten ik toch echt, dat dit een nieuw initiatief is van Dijksma, maar nee, dit platform blijkt al vanaf november 2015 te bestaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Blijkbaar vindt Dijksma dat ze de media zoveel mogelijk moet halen, dat belooft nog veel meer 'moois'.......


Hier een twitter bericht van Dijksma:

Tuinders behouden het lage ! Levert hen t/m 2024 een jaarlijkse besparing op van 115 miljoen, in ruil voor minder uitstoot CO2!

ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja en wij mogen er voor betalen, godverdomme!!

U begrijpt waarschijnlijk al, dat dit belachelijke bericht van Dijksma nergens op slaat, immers met het zoveelste cadeau voor grootverbruikers, zal de CO2 uitstoot door tuinders niet afnemen, de tuinders zullen net zo hard blijven stoken!! Sterker nog: met die extra subsidie hoeven de tuinders niet op een kubieke meter gas meer of minder te letten!!! Het is als met de korting op elektriciteit voor tuinders: zelfs op een zonnige dag, zie je bij veel tuinders de lichten in de kassen nog branden. Om nog maar te zwijgen over deze subsidie voor een belachelijk product als bloemen........

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt. Mijn excuus voor de gebrekkige vormgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten