Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 februari 2016

Van Haersma Buma: we hebben heel bewust en realistisch gekozen voor Wilders (formatie 2010)... ha! ha! ha! ha! ha!

Je snapt werkelijk niet, dat iemand het CDA blokhoofd van Aersma Buma nog serieus neemt. De potsierlijke paardenbeffer lult op een vaak samenzweerderige toon van een 12 jarige over politieke zaken, alsof hij allerlei geheimen prijsgeeft, terwijl hij de grootst mogelijke onzin spuit, of ronduit schunnig inhumane maatregelen eist (bijvoorbeeld wat betreft vluchtelingen)....

Afgelopen zaterdag was van Aersma Buma te gast in Kots Kamerbreed. Boonman, de neoliberale presentator vroeg hem o.a. of hij nog steeds weigert met de PVV samen te werken, ook na de verkiezingen van volgend jaar. Na wat vijven en zessen stelde van A.B. dat dit niet zal gebeuren.

Boonman herinnerde nog even aan 2010, toen het CDA samen met de VVD, de PVV zogenaamd als vaste gedoogpartner introduceerde. Van Haersma Buma verklaarde, dat  het CDA toen héééél bewust heeft gekozen en realistisch had gekozen voor de PVV........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, zo kan je het ook noemen, als je dit gedwongen door de strot duwt bij een derde van de leden, waar nog bij aangetekend dient te worden dat een groot deel van de leden niet eens aanwezig was bij de stemming....... Terwijl er naar dat congres (waar de stemming plaatsvond) extra bussen uit zo ongeveer de bruinste provincie van Nederland (Limburg) werden aangevoerd, bussen volgepropt met reli-fascistische CDA leden.......

Volgens van Aersma Buma, was de keuze voor de PVV ook voor de kiezers bedoeld, daar die zo massaal op de PVV hadden gestemd...... Het zou sneu zijn, als deze kiezers werden gefrustreerd en de PVV niet mee mocht doen...... ha! ha! ha! ha! ha! Vuile bedrieger! Het was te doen om de CDA kiezers die overgelopen waren naar de PVV en het bruine deel van het CDA in Zuidelijk Nederland (naast Limburg: Brabant en Zeeland), die nog niet voor de PVV hadden gekozen, bij het CDA te houden!!! Dit was de schoffering van een groot aantal (ook prominente) CDA leden wel waard!!!

Nee, van Haersma Buma heeft Wilders niet nodig om een stop op de vluchtelingenstroom te zetten, daarvoor heeft van H.B. de reli-fascistische EVP leden in het EU parlement. De EVP, de grootste EU partij, afgeladen met grote Oost-Europese partijen als de Fidesz en figuren als Orbán, de autocratische psychopathische leider van die partij, tevens premier van Hongarije.....

Griekenland weigerde EU hulp voor het tegenhouden van vluchtelingenboten, aldus zijne inhumane hufterigheid van Haersma Buma, die daar 'flink pissig' over is........ Je zou denken, dat hij de uiterst inhumane uitlatingen dienaangaande liever allang was vergeten, maar nee, voluit op Radio1!! Het gaat hier om het plan van o.a. CDA ploerten Omtzigt en de Lange, om vluchtelingenboten tegen te houden op de Middellandse Zee en de  Egeïsche Zee en deze terug te sturen, desnoods door ze terug te duwen........ Echt christelijk zoals u hoort, zo zou jezus het gewild hebben!!

Er was afgelopen week een 'christelijk' onderonsje van de EU partijen, die samen met het CDA in de EVP zitten, daarover wilde van Aersma B. aanvankelijk niets zeggen, vanwege het 'vertrouwelijke gehalte' van deze bijeenkomst...... ha! ha! ha! ha! Ja, daar valt genoeg verborgen te houden met fascisten als Orbán!!! Volgens van Aersma Buma was er een héééél goede sfeer (zoals hij dat zegt... ha! ha! ha!), tijdens het reli-fascistoïde theekransje.....

Nadat diverse CDA politici uit Tweede Kamer en EU parlement, de laatste jaren keer op stelden dat er een onderzoek naar Orbán en zijn Fidesz (partij) zou worden ingesteld, werden de uitkomsten van die onderzoeken nooit bekend gemaakt....... Let wel: het gaat hier om onderzoeken naar het zwaar ondemocratische gehalte van Orbán en zijn fascistenpartij Fidesz. Sterker nog, het overgrote deel van de EVP staat nu achter Orbán, nadat hij zijn ware gezicht liet zien, tijdens de vluchtelingencrisis..... Waar Hongarije vluchtelingen hun bezittingen afnam en opsloot in kippenhokken, waar gebrek was aan alles...... Onder de schoften leiding van Orbán, liet Hongarije als klap op de vuurpijl een groot hek langs de grens optrekken, waar bewapende militairen dit hekwerk bewaken....... Van Haersma Buma liet nog wel weten, dat Orbán niet zo eigengereid moest zijn...... ha! ha! ha! Nee en verder is 't een prima vent, ja toch??!!!

Op Merkel durfde de slappe lul van Aersma Buma niet teveel kritiek te hebben, je weet ten slotte maar nooit, voor je het weet wordt je op 't matje geroepen in Berlijn!!

Het CDA wordt nogal eens verweten of teveel nee en dan weer te veel ja te zeggen, aldus het CDA orakel met zaagsel brein....... ha! ha! ha! ha! Van Aersma Buma weet dondersgoed dat het om teveel 'ja zeggen' gaat, immers het CDA stemt voor meer dan 95% in met het meer dan waardeloze beleid van Rutte 2...... Jezus wat een oplichter, gadver!!! Met zijn uitlating in deze, probeerde van Aersma B. aan te tonen, dat het CDA wel degelijk een oppositiepartij is........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ron Meyer was ook in de studio, deze nieuwe voorman van de SP kwam veel te weinig aan het woord, dat is weliswaar ook te danken aan Boonman, maar als voorzitter van een grote oppositiepartij, had hij toch minstens een aantal keren moeten inbreken in de gesprekken, dat belooft 'veel goeds......' Het is wel duidelijk: ook de SP heeft schijt aan de vluchtelingen!!!

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten