Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 22 februari 2016

Edith Schippers eindelijk overtuigd dat suiker, zout en (fout) vet een gevaar vormen voor de volksgezondheid......... Hoewel??

Het was weer eens zover beste lezer: uw Azijnpisser donderde van z'n stoel, toen hij vanmorgen op BNR (rond 9.13 u.) hoorde dat VVD groothufter Schippers eindelijk actie wil ondernemen tegen het veel te grote gebruik van suiker, zout en (fout) vet in levensmiddelen!!

Schippers ziet eindelijk het licht, dacht ik, nadat ze tot nu toe het verminderen van voornoemde stoffen een zaak vond van de industrie en de levensmiddelensector, terwijl ze continu de vuilbek vol heeft van de uit de pan reizende zorgkosten (die mede door overmatig gebruik van voornoemde stoffen worden opgejaagd.....)......

Vorig jaar bleek, dat de levensmiddelenfabrikanten aanvankelijk het gebruik van zout iets hadden verminderd, maar door de onwil van andere fabrikanten, alweer op het oude, veel te grote gebruik van zout terug waren.........

Gezien het voorgaande, kon er dan ook niets anders volgen in het bericht, dan een uitgevaardigd verbod op het gebruik van teveel zout (suiker en vet). Helaas: vandaag kondigde Schippers een groot congres aan, om samen met de voedselproducenten, medici en politiek, het gebruik van suiker, zout en vet ter discussie te stellen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Godallemmachtig wat een bedrieger die Schippers, het kan bijna niet anders: Schippers moet zo ongeveer de slechtste minister van Volksgezondheid zijn, die Nederland de laatste 50 jaar had......... Je kan zelfs stellen, dat Schippers met haar waardeloze beleid zorgt voor het oplopen van de zorgkosten!

Zie ook: 'Katan verbaasd over effect van minder suiker'

       en: 'Martijn Katan (hoogleraar VU) verklaart suiker veilig....... AUW!!!'

      en: 'Gevaarlijke doses suiker gevonden in warme dranken...... Starbucks heeft de 'hoofdprijs....''

Voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten