Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 februari 2016

Oekraïne, de verzwegen dictatuur en willekeur..........

Het volgende bericht, plaatste Stan van Houcke afgelopen zaterdag. Het artikel van Sam Lowry, dat op NovayaGazeta.NL werd gepubliceerd, handelt over de willekeur van de rechterlijke macht in Oekraïne...... Weer een teken dat de junta van de neonazi-vriend en misdadige zelfverrijker Porosjenko, Oekraïne na de staatsgreep* tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj, in hoog tempo 'omtovert' tot dictatuur. Dit nog naast de bloedbaden, die hij onder het Oekraïense volk aanricht in Oost-Oekraïne.....

Advocaat van Kotsaba shockeert Europese parlementariërs met waarheid over situatie in Oekraïne

De Kievse advocaat Tatyana Montyan verdedigt Ruslan Kotsaba, een journalist uit Ivano-Frankivsk die op 7 februari 2015 werd gearresteerd vanwege het plaatsen van een anti-oorlog video op internet. Montyan nam deel aan een hoorzitting en diverse bijeenkomsten in Brussel in het Europese Parlement met haar cliënt als onderwerp. Na terugkeer sprak zij met diverse journalisten op het de luchthaven van Kiev. De vijf minuten durende video (Oekraïens) kan hier worden bekeken.

Engelstalige versie newcoldwar.orgOriginele bron: video van Channel 17 en Antifashist.com, Jan 28, 2016


Montyan zei dat het doel van de hoorzittingen in Brussel was het Europese Parlement te vertellen wat er feitelijk gaande is in Oekraïne. Haar opzet is geslaagd, zei ze. Naast de zaak van Ruslan Kotsaba is ook uitleg gegeven over andere probleemzaken en ook de algemene moeilijke situatie in het huidige Oekraïne op het gebied van mensenrechten kwam aan de orde.

Bijvoorbeeld heb ik gezegd dat het advocatenteam van Hennadiy Korban worden beschuldigd van samenzweren met de vermeende illegale criminele activiteiten van hun cliënt, iest waarover wij ons zorgen maken ook zonder onze eigen positie in de zaak Korban in ogenschouw te nemen.” De Europeanen waren zeer verbaasd.

Ze konden gewoon niet geloven dat Ruslan Kotsaba al een jaar in de gevangenis zit voor het plaatsen van een mening in een video op YouTube.”
Ik heb ook uitgelegd hoe een getuige van de aanklagers Ruslan Kotsaba nota bene in de rechtszaal direct bedreigde met het vermoorden van zijn kinderen en de rest van zijn familie. De rechters zaten er bij te lachen alsof het om een soort grap ging.”

De Europeanen geloofden me niet en daarom heb ik ze een video van het proces laten zien. Ruslan beklaagde zich bij de rechters en diende een officieel verzoek in de getuige vanwege zijn uitlatingen te vervolgen. De rechters antwoordden dat er geen sprake was van een misdrijf”, zei Montyan.
Montyan legde in Brussels ook uit dat er een website ‘Vredesstichter’ bestaat. De parlementariërs waren zeer verbaasd te horen dat op deze site namen, foto’s en andere persoonlijke gegevens van mensen worden geplaatst die niets hebben misdaan, maar worden beschouwd als vijanden van het volk en “separatisten”, vernederd en hun burgerrechten afgepakt.

Europese parlementariërs vertelden ons over de economische ‘hervormingen’ die plaatsvinden in Oekraïne. Voor hen was het nieuws dat de levensstandaard met een factor drie is gedaald. Zij hebben niet gehoord dat bij ons gewapende mannen door de straten struinen.
Niemand legt in Europa uit wat er werkelijk aan de gang is in Oekraïne”, zei Montyan.

* Een staatsgreep, die evenals de voorafgaande 'opstand' werd geregisseerd en gefinancierd (met 4 miljard dollar!!) door de VS...........

Zie ook: 'De Hoop Scheffer: de NAVO is een goede brandweerman.... ha! ha! ha! De Hoop Scheffer kent het verschil niet tussen brandweerman en pyromaan.........'

        en: 'Kathleen van Brempt (SP.A) Europarlementariër: associatieverdrag met Oekraïne brengt democratie....... ha! ha! ha!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten