Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 februari 2016

Rutte alweer betrapt op een grove leugen, dit keer over referendum associatieverdrag met Oekraïne.......

RTL heeft beslag weten te leggen, op de een pamflet voor de campagne die Rutte 2 heeft opgezet, om het associatieverdrag met Oekraïne te propageren. Dit nadat de zwaar disfunctionerende VVD zakkenwasser Rutte, meermaals bij hoog en laag beweerde geen campagne te willen voeren voor het a.s. referendum........

In het pamflet voor het referendum staan o.a een aantal antwoorden op vragen, waarmee men te maken kan krijgen. Leuk detail: er zijn meerdere antwoorden mogelijk op één vraag..... ha!  ha! ha! ha! ha! ha! Ook is er een 'verklaring' te vinden voor het feit dat er veel minder stembureaus opengaan, dan normaal gesproken het geval is....... Volgens het pamflet hebben Nederlandse ondernemers veel aan het associatieverdrag met Oekraïne, terwijl echt deskundige economen dit argument allang lachend naar de prullenbak hebben verwezen.... Met andere woorden: dit pamflet staat ook nog eens vol leugens!! Ach ja, dat zijn we gewend van dit waardeloze kabinet!!

Rutte en zijn kabinet willen dit referendum niet, maar kunnen er nu niet onderuit. Vandaar dat men zo min mogelijk medewerking verleent aan dit referendum: wat is er dan makkelijker om bij voorbaat een behoorlijk aantal stembureaus niet te openen??!!!

Zoals gezegd: de 'lachende' luldoos Rutte is een waardeloze premier, sterker nog: het is een gotspe, dat zo'n enorme sukkel premier mag spelen. Daarbovenop met de regelmaat van de klok liegen en bedriegen, alsof hij een geslepen staatsman zou zijn, die e.e.a. wel verborgen weet te houden, is zo ongelofelijk dom, dat het eigenlijk niet voorstelbaar is (al weten veel mensen intussen, dat wat Rutte betreft alles mogelijk is, zelfs een oorlogsverklaring uitspreken, zonder het kabinet en de Kamer daarin te kennen......)...... Jezus christus op een manke ezel, wat een lul!!!

Zie ook het volgende bericht op het blog van Stan van Houcke: Waarom Geheim Hubert Smeets?

STRATEGIE ROND REFERENDUM GELEKT  


Voor meer berichten n.a.v het voorgaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Laatst bijgewerkt: 19.08 u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten