Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 februari 2016

Bontes: de gevangenen in Guantanamo Bay zijn betrokken bij aanslagen......... Dingdom dingdom!!!

Grofgraaier en 'verlicht' fascist Bontes, was vanmorgen te gast in BNR's Politiek Panel. 'Natuurlijk' een aantal inhumane uitspraken, zoals geen Nederlands onderwijs voor kinderen van vluchtelingen, maar dat kan je verwachten van deze xenofobe vreemdelingenhater.

Wat later stemde ik weer af op BNR, toen hoorde ik Bontes zeggen, dat we niet moeten vergeten, dat er in Guantanamo Bay gevangenen zitten, die betrokken waren bij aanslagen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Waar haalt deze volksverlakker het vandaan?? Voorlopig zijn er tegen het merendeel (>98%) van deze ontvoerde, gemartelde en door terreurnatie VS gegijzelde mensen, geen aanklachten ingediend. Daardoor wordt er tegen de overblijvende gegijzelden in deze illegale gevangenis geen rechtszaak voorbereid!!! Met andere woorden Bontes: deze mensen worden verdacht van o.a. aanslagen en dat is iets heel anders dan veroordeeld zijn wegens terrorisme!!

Voorts kan je nog vragen stellen bij door de VS veroordeelde terroristen, immers ben je een terrorist, als je je verzet tegen de illegale oorlogen die de VS in het Midden-Oosten en Noord Afrika begon??? Immers een illegale oorlog is het ultieme terrorisme, waar IS en andere terreurgroepen niet aan kunnen tippen!!

Ach ja, Bontes een enge leeghoofd boerenlul, die zijn imbeciele aanhang werkelijk alles wijs kan maken.....

Klik voor meer berichten n.a.v. het voorgaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten